reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

ok laski chce tylko napisac, ze mam skurcze, oproznilam sie, boli, wlasnie wzielam nospe i mam nadzieje ze wszystko ustanie - bo ni hooooya ale ja dzisiaj nie chce rodzic.... jak cos dam znac :p....

aha i jestem mega gloooodna :D....
nieeeee, nieeee możesz mnie zostawić!!!:no:
zaciskaj te nogi ile się da
a jakby co to pisz mi sms na bierząco, tylko kurde ni ewiem gdzie komórka leży, bo się rozładowała:baffled:

reklama
zaciskam, a jak to nie pomoze to se korek wsadze w pipe...
ja dzisiaj powiedzialam: nie chce rodzic, jeszcze nie....
modlcie sie zeby to nie bylo to, a ja spadam do lozka ---> Boze oby przeszlo, bo mama mi obiecala goloneczke na swieta :(

zaciskam, a jak to nie pomoze to se korek wsadze w pipe...
ja dzisiaj powiedzialam: nie chce rodzic, jeszcze nie....
modlcie sie zeby to nie bylo to, a ja spadam do lozka ---> Boze oby przeszlo, bo mama mi obiecala goloneczke na swieta :(

troszkę za wcześnie...ale jak głód przyszedł...u mnie apetyt odszedł przed porodem i mnie przeczyściło,ale nie każdy ma tak samo...:tak: aniołku i co :confused: daj znać

jeszcze moje 2 bestie

pozwolę sobie napisać, że aniołkowi wczoraj trochę przeszło ale dopiero po asparginie, nospa nie zadziałała. teraz pewnie odsypia :-)

uff to super Aniołku, trzymaj się jeszcze ;-) a raczej Nikoś :-)
choć w sumie czas już taki, żę rodzić mu się można... ale po co :-) święta spędzisz przynajmniej w domku... goloneczkę zjesz :-p

hejka dzieki za przyjecie:)

Moja corcia przyjdzie na swiat 7 czerwca...I mala tez ma duzeee pole do popisu...sama mam urodzinki 4 czerwca wiec moze wyjdzie na mamy urodzinki..pozniej mam urodzinki jej wujek 19....

nadla sie spieramy co do imiona dla naszej corci....

reklama
od mojego faceta siostrzenica ma urodziny 3 listopada a jego brat 4 a ja TP miałam na 7.11 i wszyscy mówili bym urodziła wcześniej,bo będzie miał lepsze prezenty hehe a urodził się 7:-D

Do góry