reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

sa Ludzie i... Ludzie, Kochane :D....
Moj P. sie mega cieszy z tego ze bedzie Mlody z nami - bedzie mial sie z kim bawic :D:D:D:D:D:D!!!!

a jakby Mlody sie urodzil 17.04. to bylby prezentem urodzinowym dla babci i chrzestnego :D...

O popatrz zapomniałam o chrzestnym :-p tu niuńka ma większe pole popisu i możliwości bo Chrzestny jej 'przyszły' ma urodzinki 12 lipca :-)

Oj a mój Mężuś jak wariuje, co widzi małe dziecko to do zabawek lecą :-p i tuli się z brzuszkiem !! Bardzo pragnął córuni choć od początku przezywał ją od Wojtusiów:-p heheh ale wyszło na moje ;-) matka wie najlepiej co nosi pod sercem :-D tzn. KOGO ;-)

reklama
witam was ;] siedze wlasnie z malym na kolanach, karmie go i pisze tu ;D
widziałam o wieku pisałyście! To ja przy was ostra gów.i.ra ;] mam 18 lat a ojciec dziecka 19. a zaszlam w ciaze majac 19.
moja mama zaszla w wieku 19 a urodziła mnie jak miała 20.

Ale ja tam sie ciesze ze młoda mamą jestem. Dobrze sie z tym czuje a macierzyństwo mi służy ;]

Misiu właśnie skończył jeść czyt. usnął na 10 minut i znowu bedzie chciał papu ;P bo pokarm mi się skończył w lewym cycu ,dopiero zauważyłam ;p

Adka przeczytałam tą historie, niezle. Ludzie są naprawde wredni ;/

Aniołek i tak nie pobije Twoj Niki mojego Miśka ! :D Urodził sie w moją osiemnastkę :D Hihi normalnie jestem dumna z niego! Wiedział kiedy sie wybrać na świat ;]

witam was ;] siedze wlasnie z malym na kolanach, karmie go i pisze tu ;D
widziałam o wieku pisałyście! To ja przy was ostra gów.i.ra ;] mam 18 lat a ojciec dziecka 19. a zaszlam w ciaze majac 19.
moja mama zaszla w wieku 19 a urodziła mnie jak miała 20.

Ale ja tam sie ciesze ze młoda mamą jestem. Dobrze sie z tym czuje a macierzyństwo mi służy ;]

Misiu właśnie skończył jeść czyt. usnął na 10 minut i znowu bedzie chciał papu ;P bo pokarm mi się skończył w lewym cycu ,dopiero zauważyłam ;p

Adka przeczytałam tą historie, niezle. Ludzie są naprawde wredni ;/

Aniołek i tak nie pobije Twoj Niki mojego Miśka ! :D Urodził sie w moją osiemnastkę :D Hihi normalnie jestem dumna z niego! Wiedział kiedy sie wybrać na świat ;]
hehehe no nie nie pobiej to pewne :p...

Co do tematu urodzinowego to ja zamierzam mężusiowi zrobić prezent bo on ma 10 maja urodzinki a ja termin na 14 :) Ale mała ma pole do popisu, bo moja najlepsza przyjaciółka ma 16 maja urodziny, mama 19, teściowa 22 maja. Więc może w któreś trafi :) U mnie jest mnóstwo majowych cielaków :)

evelle no to faktycznie ma sporo pole do popisu :-p
u mnie termin 9 maj, moja przyjaciółka ma imieniny dokłądnie 9 maja, a moja kuzyna 11 maja. innych z maja nie mam, więc chętnie pominę maj i zacznę już pod koniec kwietnia hehe
... No dobra, marzy mi się leżec na porodówce z ... jesteśaniołkiem :-D

reklama
ok laski chce tylko napisac, ze mam skurcze, oproznilam sie, boli, wlasnie wzielam nospe i mam nadzieje ze wszystko ustanie - bo ni hooooya ale ja dzisiaj nie chce rodzic.... jak cos dam znac :p....

aha i jestem mega gloooodna :D....

Do góry