reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

sa Ludzie i... Ludzie, Kochane :D....
Moj P. sie mega cieszy z tego ze bedzie Mlody z nami - bedzie mial sie z kim bawic :D:D:D:D:D:D!!!!

a jakby Mlody sie urodzil 17.04. to bylby prezentem urodzinowym dla babci i chrzestnego :D...

O popatrz zapomniałam o chrzestnym :-p tu niuńka ma większe pole popisu i możliwości bo Chrzestny jej 'przyszły' ma urodzinki 12 lipca :-)

Oj a mój Mężuś jak wariuje, co widzi małe dziecko to do zabawek lecą :-p i tuli się z brzuszkiem !! Bardzo pragnął córuni choć od początku przezywał ją od Wojtusiów:-p heheh ale wyszło na moje ;-) matka wie najlepiej co nosi pod sercem :-D tzn. KOGO ;-)

reklama
witam was ;] siedze wlasnie z malym na kolanach, karmie go i pisze tu ;D
widziałam o wieku pisałyście! To ja przy was ostra gów.i.ra ;] mam 18 lat a ojciec dziecka 19. a zaszlam w ciaze majac 19.
moja mama zaszla w wieku 19 a urodziła mnie jak miała 20.

Ale ja tam sie ciesze ze młoda mamą jestem. Dobrze sie z tym czuje a macierzyństwo mi służy ;]

Misiu właśnie skończył jeść czyt. usnął na 10 minut i znowu bedzie chciał papu ;P bo pokarm mi się skończył w lewym cycu ,dopiero zauważyłam ;p

Adka przeczytałam tą historie, niezle. Ludzie są naprawde wredni ;/

Aniołek i tak nie pobije Twoj Niki mojego Miśka ! :D Urodził sie w moją osiemnastkę :D Hihi normalnie jestem dumna z niego! Wiedział kiedy sie wybrać na świat ;]

witam was ;] siedze wlasnie z malym na kolanach, karmie go i pisze tu ;D
widziałam o wieku pisałyście! To ja przy was ostra gów.i.ra ;] mam 18 lat a ojciec dziecka 19. a zaszlam w ciaze majac 19.
moja mama zaszla w wieku 19 a urodziła mnie jak miała 20.

Ale ja tam sie ciesze ze młoda mamą jestem. Dobrze sie z tym czuje a macierzyństwo mi służy ;]

Misiu właśnie skończył jeść czyt. usnął na 10 minut i znowu bedzie chciał papu ;P bo pokarm mi się skończył w lewym cycu ,dopiero zauważyłam ;p

Adka przeczytałam tą historie, niezle. Ludzie są naprawde wredni ;/

Aniołek i tak nie pobije Twoj Niki mojego Miśka ! :D Urodził sie w moją osiemnastkę :D Hihi normalnie jestem dumna z niego! Wiedział kiedy sie wybrać na świat ;]
hehehe no nie nie pobiej to pewne :p...

Co do tematu urodzinowego to ja zamierzam mężusiowi zrobić prezent bo on ma 10 maja urodzinki a ja termin na 14 :) Ale mała ma pole do popisu, bo moja najlepsza przyjaciółka ma 16 maja urodziny, mama 19, teściowa 22 maja. Więc może w któreś trafi :) U mnie jest mnóstwo majowych cielaków :)

evelle no to faktycznie ma sporo pole do popisu :-p
u mnie termin 9 maj, moja przyjaciółka ma imieniny dokłądnie 9 maja, a moja kuzyna 11 maja. innych z maja nie mam, więc chętnie pominę maj i zacznę już pod koniec kwietnia hehe
... No dobra, marzy mi się leżec na porodówce z ... jesteśaniołkiem :-D

reklama
ok laski chce tylko napisac, ze mam skurcze, oproznilam sie, boli, wlasnie wzielam nospe i mam nadzieje ze wszystko ustanie - bo ni hooooya ale ja dzisiaj nie chce rodzic.... jak cos dam znac :p....

aha i jestem mega gloooodna :D....

Do góry