reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
hmmm może po prostu maluch się rozciąga? albo macica? ja tak mam czasami ale w piątek jeszcze skonsultuję z Gin bo miałam też dwa skurcze :-(
Mi niunia wczoraj bodajże ucisnęła chyba na jakiś nerw... kilka minut byłam bez czucia na brzuchu. Mogłabym go szczypać, kroić! cokolwiek i nic nie czułam! ;>

miejmy nadzieje ;P
slodki kroliczek :) ja jak narazie mam tylko chomika ninja ktory sie wszystkiego boi ;d

e tam stare , najlepszy wiek dla kobiet :) ja mam rocznikowo 22 :p a maz pod koniec czerwca 27 skonczy (jakby sie dzidzia urodzila 2 tygodnie wczesniej to bedzie prezent jak ulal :D )

nadia, moja córunia musiałaby sie urodzić Miesiac wczesniej zeby byc dla mnie prezentem:p Ale niech siedzi ile wlezie u mamusi:) termin mam na 22lipiec a urodziny 25czerwiec:p a co do dojrzałości- facet psychicznie dojrzały do dziecka chyba jest dopiero po 25 i to nie kazdy:) załóżmy taki przykład- moj mąż 28 lat. Marzy od dawna o dziecku. I szaleje i dba i wogole jest juz w tatusiowym amoku, a facet koleżanki w tym samym wieku... Olał sprawę:-( na dodatek ich zostawił po porodzie... Nie ma reguły chyba jednak...

hehe no faktycznie zalezy kto jak podchodzi do sprawy... ale najczesciej sie okazuje po zajsciu w ciaze lub po porodzie czy twoj afcet cie naprawde kocha i szanuje, ja mialam znajoma ktora zaszla w ciaze facet sie wogole przestal nia interesowac lazil pic z kolegami itp... ale dobrze zrobila twierdzac ze chce go wychowac sama bo widac jak by sie troszczyl o dziecko

reklama
sa Ludzie i... Ludzie, Kochane :D....
Moj P. sie mega cieszy z tego ze bedzie Mlody z nami - bedzie mial sie z kim bawic :D:D:D:D:D:D!!!!

a jakby Mlody sie urodzil 17.04. to bylby prezentem urodzinowym dla babci i chrzestnego :D...

Do góry