reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

o i mamusia kwitnąco wygląda :-)

a nasz cwaniak potrafi chodzić trzymany za ręce :-)

Siedziałam koło niego na podłodze i wstał oczywiścię podciagając się za moją bluzkę,chwyciłam go za ręce bo miał brudne po chrupkach a on zaczął kroczyć hehe :-D odeszłam trochę do tyłu trzymajac go nadal za dłonie a on podszedł do mnie i się cieszył z tego,że idzie :-) widok boski

Ostatnia edycja:
reklama
artystka- jesteś prześliczna! niemoge sie napatrzeć:szok::-)Fryzurka pasuje ci bardzo
oczywiście Michaś też śliczny .. po mamusi.
Salemcia- supeer szybki chlopak jest :) niebawem sam pojdzie :)

Jak późno obrócił się na brzusio to myślałam,że wszysto będzie robił późno,bo taki ciężki był i jest jak na swój wiek i w takim wieku obrócił się,a on świetnie daje sobię radę,widzisz i nikt nie ingeruje u Nas,a teraz z dnia na dzień widzimy postępy.
Jeszcze do niedawna śmialiśmy się,że Kuba jest wampirem a czosnek wisi nam nad drzwiami z pokoju,bo przy progu się zatrzymywał,a ostatnio przekroczył próg i raczkuje po całym mieszkaniu :-D

Dzxiekuje dziewczyny za dobre słowa
Saleminka, jak oglądałam filmik to tak sie śmiałam. hehe jak on juz wstał i tak chwile sie oparł i pomyslal chwile (musze odpocząć, i zaraz bedzie pilot ;P) haha nie moge. Suuuper!
A ile Kubulek juz ma ?

Dziewczyny mój Michał jak lezy na pleckach to od 2 dni jak chce cos zobaczyć co dalej jest to podnosi głowe! hehe ;D i nauczył sie drapac( bo chory jest i ja go raz na 3 dni kąpałam bo rodzice sie do mnie sadzili ze bedzie bardziej chory! No i dostal potóweczek na szyjce to sam juz sie drapie i musze uważasz, bo moge mu codziennie paznokcie obcinać a on jak zwykle tak wykombinuje ze sie i tak podrapie :p hehe
a no i raz sie dzis na brzusio przekrecił z tym ze to mu raczej niechcący wyszło hehe no i jest taki agent ze jak widzi butle juz to wpada w ryk bo wie ze juz jest zrobione i zaraz dostanie jesc ;P hehe
A no i sie zaczeły wieczorne jazdy z zębami, drze sie, dzis rano tez poplakał pomarudził. Ja po weselu wczoraj kaca leczyłam, po malego o 13 poszlam do babci a o 20 dopiero wrocilam bo wczesniej za goraco bylo zeby z nim wyjsc. No i cale szczescie o 23 poszedl spac i wstal o 4 na jedzonko a o 6 juz sie obudził no i do 11 go próbowalam uspokoić,, bo smoka to malo nie przegryzł tak go katował. Do tego ja nie mialam sily wogole bo sama o 1 poszlam spac. No ale juz teraz jest ok

Na weselu sie ubawilam spotkałam sie z kolezanką ze szkoly ona byla od panny młodej a ja od młodego. A tak sie wybawilysmy, szkoda ze ona o 22 poszla juz spać a o 1 wrocila dopiero :p ale ja to nie wiem jak to zrobilam ale non stop pilam i pilam i pilam a dopiero o 5 troszke sie upiłam ,ale nie tak zeby zrobic przypał na weselu , bo to rodzina od razu by dupe obrobila. A o 6.30 wróciłam do domu, spalam do 9 ogarniałam sie o 13 hehe i wlasnie po Miska poszłam. Ale myslalam ze nie dojde, do babci mam prawie 4 km a tu taki skwar. myslalam ze padne :p

Ale wybawilam sie i jest ok

Kuba czasami jak leży podpiera buźkę ręką,albo podrapie się po głowie a wyglada to tak zabawnie że nie moge... :-D Kuba 7 lipca skończył 8 miesięcy.
Widzisz mówiłam,że przyjdzie na niego pora,nie było się co martwić ;-)
Kuba ma ulubioną zabawe-otwieranie szuflad i wywalanie wszystko z nich :-D Teraz bawi się moimi stanikami hehe

Ty to masz fajnie,wesele...ja jakoś na imprezke nie mam czasu wyjść :happy2:

hej laski. Artystka- noo fajnie sie masz zabawiłaś sie ja tak bym tez chciala niestety nikt mnie na wesele jeszzcze nie zaprosil a w dodatku nie mialabym z kim malego zostawic.. :( no tak co do pogody to masakra...;/
Artystka a twoj juz sie tez przekreca? super patrzec jak dzidzia sie rozwija. no moj tez sie drapie a drapie a przez te upaly mimo codziennych kąpieli też ma odparzenia np i czasem potówki to tym bardziej sie drapie choc co pare dni są pazurki obcinane...
Salemcia- 8 miesicy... ooo ale to zleciało...staniki juz go interesują :d hehe

salemincia, boze to naprawde 8 miesiecy i taki zdolniacha! Super!
No wybawiłam sie na weselu, ale co30 minut i tak dzwonilam spytac co z Misiem :p

CHCE SIE POCHWALIĆ!!!
Już sie przekrecamy na brzuch!! Zajmuje nam to okolo 30 sekund, ale wczoraj na wieczor co go na plecy wzięlam to ten na brzuch, wychodze do lazienki umyc zeby wracm on na brzuchu, wychodze uszykowac butelki na noc itd wracam, on na brzuchu haha
I dzis rano tez tak! :) czyli ze to nie przypadkiem tylko celowo, bo spodobalo mu sie i sie przekreca ;D
No a za 4 dni będzie mieć 4 miesiące to tez chyba szybciutko :D

Mojej kolezanki synek teraz cierpi ma 10 miesiecy ,2 dni temu skonczyl i zeby mu wychodza, gorączkuje, placze, wszystko przegryza, apetyt stracił i nie je. i wczesniej wazyl 8 kg a teraz 7
A moj Michał ważył 3 tygodnie temu 6,5kg!!
Jak ona wczoraj była u mnie i Michała zobaczyla to powiedziala ze niczym sie nie różnią :p
Jej synek Oskar ma długość 68 (ale Justyna tez jest niska dosyć (150)) a moj wchodzi w ciuszki na 80 bo 74 juz trzeszczą mimo że ma 72cm dlugosci :p ale ja sama mierzylam to moglam źle zmierzyć..
A tu jedno zdj z weslela załączam ;)
70063116.jpg

reklama
salemincia, boze to naprawde 8 miesiecy i taki zdolniacha! Super!
No wybawiłam sie na weselu, ale co30 minut i tak dzwonilam spytac co z Misiem :p

CHCE SIE POCHWALIĆ!!!
Już sie przekrecamy na brzuch!! Zajmuje nam to okolo 30 sekund, ale wczoraj na wieczor co go na plecy wzięlam to ten na brzuch, wychodze do lazienki umyc zeby wracm on na brzuchu, wychodze uszykowac butelki na noc itd wracam, on na brzuchu haha
I dzis rano tez tak! :) czyli ze to nie przypadkiem tylko celowo, bo spodobalo mu sie i sie przekreca ;D
No a za 4 dni będzie mieć 4 miesiące to tez chyba szybciutko :D

Mojej kolezanki synek teraz cierpi ma 10 miesiecy ,2 dni temu skonczyl i zeby mu wychodza, gorączkuje, placze, wszystko przegryza, apetyt stracił i nie je. i wczesniej wazyl 8 kg a teraz 7
A moj Michał ważył 3 tygodnie temu 6,5kg!!
Jak ona wczoraj była u mnie i Michała zobaczyla to powiedziala ze niczym sie nie różnią :p
Jej synek Oskar ma długość 68 (ale Justyna tez jest niska dosyć (150)) a moj wchodzi w ciuszki na 80 bo 74 juz trzeszczą mimo że ma 72cm dlugosci :p ale ja sama mierzylam to moglam źle zmierzyć..
A tu jedno zdj z weslela załączam ;)
70063116.jpg
kwitniesz w oczach!! :* :* :) normalnie super!!
A co do maluszka no kwal chlopa jest :) i juz sie przekreca, super!. moj w pn dopiero do lekarza idzie zobaczymy ile ma juz.

Do góry