reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

U nas znosnie idą te zęby teraz,wcześniej nie było ciekawie.
2 jedynki są,górna prawa 2 wychodzi ładnie,górna 2 lewa będzie sie niebawem przebijać i wybiła sie lekko jedynka górna,więc 3 zębole idą

reklama
hej
Ale fajne szkraby:-)
A mój skonczył we wtorek 6tyg i ma 6kg :-D no i 63cm, rosnie w oczach :-)
W ta sobote bylam na weselu z nim i pczywiscie z mezem, starsze zostaly w domu z moją mamą :-) no i sie wybawilam bo maly id 20 spal na sali i tylko jak muzyka przyciszala sie to sie krecil:-D o 23:30 znow cyc i spanie:-D Dziecko anioł...:-D tez załącze fotki a co tam:-D

Załączniki

• DSC01825.jpg
    DSC01825.jpg
    58,8 KB · Wyświetleń: 41
  • usmiechniety spioch.jpg
    usmiechniety spioch.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC01805.gif
    DSC01805.gif
    77 KB · Wyświetleń: 31
Elizka- sliczny bobas! :)
Wogole co z Wami laski???? Adka Aniołek Artist?? zapomniałyście o nas?? :( buuuu

Elizka21 jaki on wielki hehe
ja lubie takie okrąglutkie dzieci,widziałam ostatnio córkę "znajomej" która jest o 2 tygodnie młodsza od mojego syna i ma ponad 6 kg :szok: aż takie dziecko prosi się o dokarmienie,że matka nie widzi,że to dziecko potrzebuje więcej jedzenia :baffled: jak ją miałam na rękach to nawet nie czułam,że trzymam dziecko...widziałam kości na kolanach,a u dzieci to przecież raczej niemożliwe,ale co jakaś gówniara będzie pouczać starszą to jedynie komentarza puściłam "ale z ciebie chudzinka" urodziła się fajna bo 3200g,mała jedynie obraca się na plecki i chyba tylko dlatego,że jak podniesie głowę to ją przeważa... :baffled: a mój już zaczyna chodzić :szok: Córka mojej koleżanki od spacerków ma 7900g w sumie starsza od niej o miesiąc,ale chociaż widać,że to dziecko

elizka śliczniutki ten Twoj Miki ;)
sugar ale ma Marcelini piękne oczy!!!! Super!!!
Saleminka każde dziecko inaczej dorasta, no 6kg to malo moj Michal ma 4 miesiace i 7500 waży! no a mojej kumpeli 10 miesiecy synek wazy 7200 i ma 69cm. a mojego jak ostatnio mierzyli w przychodni to ma 76cm i waży 7500 a dokladnie 7450 heh
Ale ja jak miałam 2 lata i 2 miesiace to ważyłam 11 kg tylko! Bo w książeczce zdrowia wszystko npisane, a 8kg to ja ważyłam jako dziecko półtora roczne!
a potem zobacz co sie z huhrem stało? Kloc jestem jak nic hehe

salemincia dodam że chłopa masz w domu za**bi**stego!

Kochane ja nie pisze bo neta nie mam.dzis po poludniu wyjezdzam na 2 tyg do prababci pod domek bo mają z wujkiem dom letniskowy. A 29 mam imieniny i zamierzam isc na impreze, a Michaś z moją babcia zostanie bo jade z Babcią do jej mamy :p a wujek tylko na weekendy tam jest, bo pracuje :p

Ostatnia edycja:
reklama
to miłego wypoczynku :-)
Ale synka masz wielkiego :tak: mój nosi ubranka 74 niektóre 80,bo te 75-76cm by miał,w przychodni mi go nie mierzą,kiedyś klatkę piersiową i głowę a w ostatnich kilku miesiącach nic,tylko na wagę.
W sierpniu idę zważyć okruszka i poproszę o zmierzenie :-)

Do góry