reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
ja sie w testy z apteki nie bawiłam hehe 4 dnia po owulacji wiedziałam,że jestem w ciąży,potwierdziłam tylko 2 dni po spóxnionym okresie betą oczywiście :-D

Mmauśki Wy tak szybko nie chciejcie by Wasze maluchy potrafiły juz siadać,raczkować i chodzić,ja też tak kiedyś myślałam "oj fajnie by było gdyby już miał kilka miesięcy więcej i by siadał,raczkował..." a teraz oczy z tyłu głowy,bo jak usiądzie to muszę w razie czego go łapać by się nie uderzył gdy usiądzie np.koło ściany,na podłodze,tak to leży na grubym kocu na podłodze,ale jak powędruje za mną do kuchni to muszę go pilnować by się nie uderzył ;-)

czarna ja widzę 2 kreski,a to wg testów ciążowych oznacza ciąże ;-) nawet najsłabsza

dj czarna! Ciąża jak nic! napisane wyraznie C I tydzień 6/7 ;)

Aniołek i Pauluś dziekuje za pamieć :) Misiaczkowy dzis grzeczny był, a Jan jak mnie dziś zobaczył to mało nie padł!!!! Byylam w szpilkach, pieknie ubrana, uczesana, super!

Aniołek i Pauluś dziekuje za pamieć :) Misiaczkowy dzis grzeczny był, a Jan jak mnie dziś zobaczył to mało nie padł!!!! Byylam w szpilkach, pieknie ubrana, uczesana, super!
kochana wszystkiego naj.. mojemu niedlugo stuknie 4 miesiace :) :-)
no ale ja bym chciala cie też zobaczyć taką na bóstwo zrobioną :) hehe
Czarna- ciąża jak nic :) gratki i dużo zdrowia dla ciebie i fasolki :):*:-D
a my dziś byliśmy u lekarza mały ma 64 cm i 7300gram ! ;-):-p
do tego dostal szczepionke na pneumokoki i rotawirusy i lekarz mu przepisał masz na te brzydkie odparzenia co ma na szyi i w pachwinkach.. pozatym wszystko dobrze mały zdrowy i ma dobre oduchy jak lekarz go za rączki pociągnął to juz usiadł :D hehe chcialby juz sam ale nie może heheh :-D
a u was co pozatym

Sugar to mój jednak jest dużo dłuższy ale dużo mniej waży :p moj waży 6100 a długość to jak sama mieszyłam to 70cm :p
Bo u nas nie mierzą długosci ;/
Ja w poniedziałek ide po recepte na mleko dla małego bo juz sie konczy.. Jeszcze 3 dni temu jadł co 5h po 150 ml a teraz co 4h 150ml! Cos czuje ze niedlugo wkoczy na wyższą dawke na 180 :p
A nie zapomne jak w szpitalu polozn robiy 60 ml wszystkie dzieci 30,40 ml a moj calą butle i cycka :p Hehe wyszlam ze szpitala po 2 tygodniach jadł po 90 co 3h pozniej po 120 co 4h a ostatnio 150 co 5h no a teraz widze bedzie 180 co 6h xD oby bonarazie mnie meczy w nocy co 2 godziny wstaje, znowu sie rozregulował :p

Dziewczyny aparatu nie mam bo bym wam wstawila fotke tej sukienki co kupiłam na wesele co z Janem będe szła. I buty :p No cóż ,ale jak mi sie do weselanie uda zdobyc aparatu to po weselu bedą napewno zdjęcia! :D

Ale wiecie że nie miałam robionego usg i to właśnie mnie martwi ze lekarz stwierdził ciąże bez usg i nie wiem czy mam sie cieszyć a później płakać

reklama
Do góry