reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

dj czarna wiesz niby usg sie powinno robić cos kolo 9 tygodnia Zreszta ja nie wiem, ale lekarz jak mógł Ci wystawić opinie bez USG przecież najpierw robi sie usg jesli cos widać to dopochwowe i wtedy jest juz pewna ciąża! Jak dla mnie zmień gina. Jeśli ma ktoś prowadzić dobrze Twoją ciąże to niech to będzie ktoś kto Ci wszystko powie, wytłumaczy a nie będziesz sie sama musiała domyślać To później bedziesz chciala widzieć jaka płec to on Ci powie że Pani zobaczy o tutaj widać (a Ty sie domyslaj babo co tam jest)

reklama
nie da się stwierdzić ciąży po badaniu ginekologicznym na takim etapie,można podejrzewać...macica troszkę się powieksza w 7tc
idź do innego ginekologa,bo to że napsiał tydzień ciąży bez badania usg jest juz śmieszne!

i coś świeżego

będzie informatykiem hehe

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja tak samo mialam potwierdzoną ciąże.Test zrobilam.Poszlam do gina chyba w polowie 7 tc.Zbadał mnie i na podstawie tego stwierdzil ,ze jestem w ciazy.Macica rozpulchniona,szyjka wysoko.Wedlug OM obliczyl termin porodu i wiek ciazy.A usg mialam w 12 tc.Nie widze w postepowaniu tego lekarza nic zlego.

Czarna.Zrob badanie beta hcg.Albo powtorz test.Zreszta skoro @ nie ma,test wyszedl (+) dodatkowo lekarz ginekologicznie cos tam wymacal to innej opcji nie ma ale najlepiej zrob badanie krwi bedziesz wiedziala na 100%

Martuś- koniecznie sie pochwal potem suknią :)
a twoj mały długi :) hehe
Saleminka- ale super foty :* kochane dziecko i komputerowiec :)

dziewczyny ja tak samo mialam potwierdzoną ciąże.Test zrobilam.Poszlam do gina chyba w polowie 7 tc.Zbadał mnie i na podstawie tego stwierdzil ,ze jestem w ciazy.Macica rozpulchniona,szyjka wysoko.Wedlug OM obliczyl termin porodu i wiek ciazy.A usg mialam w 12 tc.Nie widze w postepowaniu tego lekarza nic zlego.

Czarna.Zrob badanie beta hcg.Albo powtorz test.Zreszta skoro @ nie ma,test wyszedl (+) dodatkowo lekarz ginekologicznie cos tam wymacal to innej opcji nie ma ale najlepiej zrob badanie krwi bedziesz wiedziala na 100%

wczoraj byłam w szpitalu na badaniach beta mi wyszła 850 mIU/ml.
Badanie w szpitalu zrobili mi na spokojnie bez żadnego ale

sugar nie troszku za wczesnie z tym jedzeniem?? chociaz ja tez mimo ze karmie cycem bd musiala wprowadzic pierwsze posilki w 4miesiacu, bede na weekendy do szkoly lotoc i wtedy cale dnie mnie nie bedzie... odciagne co sie da, modyfikowane kupie i moze juz jakis jeden posilek mu wtrace ze sloiczka... sama nie wiem...

reklama
no juz ma prawie 4 mies. ja mu i tak mało daje raz dziennie grysiku troche albo marchewke ugotuje. nie zaszkodzi mu. niech sie uczy powoli coś innego jeść

Do góry