reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

Salemcia- ale se rozpisałaś :)
Moj mały w piatek na kontrol idzie :) a ja juztro do dentysty :wściekła/y: niestety
Co do obracania podnoszenia itp to Marcel juz prawie dzis sie obrocil na brzucho.. jeszcze troszke... a jak lezy to probuje siadać a sie złości bo mu nie wychodzi :D

ale do posadzenia dupy daleka droga :-D współczuje tym maluchom,ile to one muszą się namęczyć,ogólnie siadania nie jest aż tak łatwe,w wózku czy łóżeczku łatwiejsze,ale na przestrzei gdzie nie ma sie za co chwycić i podciagnąć masakra,Kubie udało się dopiero kilka dni temu to zrobić :-)
wczoraj próbował wstać,ale został w pozycji takiej ze klęczał a rączkami trzymał się szafki :-D i oczywiscie "mamusiu pomóż,bo nie wiem jak wrócić na czworaka..."

reklama
salemciu jak ci zazdroszcze tego ruchliwego robaczka :).... i sam potrafi sie juz zajac, ale czas szybko leci i my niedlugo tez tak bedziemy miec.... jak pomysle ze za pare dni 2 miechy nam stuknie :).... jak ja do tej pory nie dowierzam ze mam dziecko :p...

Hehe ja dzis mam 4 rocznice przyjaźni z Janem
A jutro 3miesiące Michasia ;D
I tez nadal nie wierze ze mam dziecko, gdyby dawal mi pojarać to ok. ale on grzeczny taki aż normalnie dziwne, po takiej matce jak ja :p hehe Ja pierwsza noc przespałam jak mialam 3 lata podobno i matula z ojcem mysleli ze cos mi sie stalo, biegali co 5 minut i sprawdzali czy oddycham :p BO podobno cale noce darlam sie ;Phehe

Mama stwierdziła ze ja mam dobrze, glupi ma szczescie. I że nie wiem co to macierzyństwo nawet hehe :p

Kurde miałam sie za sprzątanie wziąść a niechce mi sie ;P

Sakemciu to fajnie sie masz.. ja juz sie niemoge doczekać aż marcel usiądzie :)
Martuś- ale ten czas leci 4 lata to dlugo. ja z meżem sie znamy 2,5roku a 1,5 roku po slubie juz. a twoj Mały też widze rośnie a rośnie :)pokażesz jakieś fajne nowe foty? :*
Wogóle co robicie ciekawego..??
mi sie też nie chce nic mialam też posprzątac ale mam to gdzieś :-D

reklama
Do góry