reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
noo 62-68 nosi ale to od numeracji zalezy...
saleminka- no 74 to duży nie jest taki w sam raz.

np.ogrodniczki zakładam mu rozm.80
ciekawe jak wagowo wyjdzie,za miesiac chce podejść do przychodni sprawdzić jego wagę,ostatnio było 10kg :-D
Kupiliśmy lzejszy wózek,bo przez mój miałam odciski już :-D

no właśnie,mamuśki jakie wózki macie?

10 kg wooow to waży ale on juz ma pól roku to wiadomo :) ja mam zwykły wózeczek gondolke jak narazie mały leży w tym wkladzie to wóza ale niedlugo z niego wyrośnie to bez tego tylko na kocyku w wozku bedzie jechał :)

no waga imponująca,ale urodził się 4200g to aż tak dużo się nie wydaje te 10kg w 7miesiącu hehe :-D

jak były te upały niedawno to Kubuś był w spodenkach i krótkim rękawie i miał apaszkę na głowie,ale i tak pocił się bardzo a pił jak wielbłąd :-)

no to moj MIś nosi juz tylko te 74 rozmiar a za 4 dni ma 3 miesiace. Bo 68 koszulki trzeszcza na nim, a kupilam mu body 68 ostatnio 3 sztuki to mysle ze za tydzien dwa beda za male, co ja mowie one juz sa za male bo go ledwo dopinam i trzeszczy na nim wszystko! a do gondolki to nie wiem jak on za miesiac sie zmiesci jak mu moze z 10 cm zostalo wzdłuż jak nogi ma podkurczone, ostatnio unas w plocku w cieniu temperatura wynosila 39 stopni !!! o 10 rano! i ja z nim musialam isc o godz 15 to byl w bodziaku i hustce na glowie i byl mokry jakby go woda zlal. A co sadzicie na temat czapek i hustek? Do jakiego czasu dzidzius powinien miec cos na glowce? bo jak wiatru nie ma ani nic a on w hustce cienkiej sie grzeje ostro, caly łepulek ma mokry.

ogolnie to teraz sie zakochalam.. Na mm juz pisalam :D Ale nie mog nawet jesc, od piatku 2 kg schudlam!

moim zdaniem to bynajmniej do roku dziecko powinno mieć na głowie coś,bo tu chodzi o osłonięcie głowy bardziej,chyba że wieje to i uszka muszą być zakryte ;-)

to mój jakiś mały w porównaniu do Twojego hehe :-)

Martyś kochanie jak on taki duzy to ćwicz z nim duzo żeby później nie miał problemu z obracaniem sie i podnoszeniem. obracaj go na boczki, machaj mu nóżkami i za rączki podnoś leciutko. to dziala serio mojej szwagierki synek też taki wielki i musiala na taką gimnastyke chodzić bo nie umial sie obracać a juz mial wtedy 4 miesiące niecałe.
Saleminka- racja do roku czasu czpeczka jak nic. nawet w upał trzeba tym bardziej że to ciemiączko dzieci mają..

no to dobrze bedzie czapule nosil.
Sugar kochana jak on co chwile sie na boki przekreca, ostatnio lezal na brzuchu wyszlam Z pokoju po butelke wracam a on na plecach! Nie wiem jak on to zrobil (nikogo w domu nie bylo!) i 2 razy na brzuch mi przerzucil sie, ale reke by sobie wykrecil hehe dobrze ze kolo niego siedzialam :pP Bo on jakoś tak leżał na plecach, przekrecil sie na bok, a zaraz potem patrze a on ma buzie w łóżko odwórconą ,nogi i z brzuchem walczyl bo reką sie troszke tak jakby zaklinowal
Ale ćwicze z nim ćwicze ;D On ze mna to ma przerąbane bo ja go mecze niezle ;P Jak ktoregos dnia o 19 go do 21 wymeczylam to zjadl o 21 butle 170ml i wstal mi o 7 rano ;D

reklama
palak mi wczoraj przyszed tiny love (bomba, Niko go uwielbia :D) i czeka na mate fisher price, nie moge sie doczekac, ale bedzie zabawa :D!!!!!!!!
moj jest leniwy i zamiast ze mna cwiczyc sobie, to tylko placze bo mu sie nie chce :D...

Do góry