reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

saleminka najlepiej to jakby byl jeden pusty pokoj bez szafek, lozek, i kaloryferów ;D taka izolatka, tylko z miekkimi zabawkami
i wtedy mozliwe ze mogloby sie nic nie stac.
Najgorsze są takie male co sie pod nogami kreca, przewrotki, wywrotki, tu stuknie tam sie uderzy, tam spadnie z lozka.. itd.itd.. :p
A jak szybko sie im wszystko nudzi.. Ho hooo

chociaz znam przypadki ze dziecko bawiło sie 2 korkami od butelki (czyt. ja) rzez 8 godzin xD

reklama
przepraszam ze wtące swoje trzy grosze.....a'propo zabawy moje dziecko jak mialo tak ze 4-5 miesiecy (i więcej) godzinami bawilo sie szczoteczką do zębów,pustą tubką po paście colgate albo kawałkiem folii bąbelkowej....a mój brat na widok łyżeczki to aż kwiczał.....i tak kilka miesięcy....

my kupujemy Kubie ciagle jakieś zabawki,nudzą mu się po kiku dniach,najbradziej interesuje go "dział w płytami" najlepsza atrakcja to też klatka z papugami :-D patrzy się na nie i patrzy jak skaczą po gałązkach :-)
telefon i pilot-co jest zakazane :-D
daję mu wiele do rączek,jak już nie mam czasu się nim bawić to dostaje jakiś nowy gadżet,typu pusta butelka,plastikowy mały koszyk a ile radochy:-D a do reklamy MM śmieje się albo do reklamy z lemoniadą od tymbarka:-)

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny!!!! moj wczoraj pol dnia reklamowka sie bawil, byla kolorowa :p

Adka no wiesz on jak dla mnie nigdy nie zmądrzeje, a ja Ci powiemże masz śliczną córe i według mnie mega podobna do Ciebie!!

artystka ja nawiaże do tego bierzmowania jeszcze:-) jak pójdziesz gdziekolwiek i jakis ksiadz bedzie ci wpierał ciemnote to sie go zapytaj czy bez bierzmowania człowiek gdy umrze nie pójdzie do nieba? Jesli tak by było to dzieci na wstepie miałyby bierzmowanie... Z tym to jak ze slubem, to kolejny skarament który mozesz miec ale nie musisz chyba ze chcesz wziąc slub koscielny. Szkoda ze nie mieszkasz blizej to ja bym z toba poszła:-p tak bym sobie gębę otworzyła ze hoho:/ Jak mi ksiadz zaczał gledzic ze slubu nie mam a ochrzcic chce małemu to mu kilka słów powiedziałam i od razu zapytał sie jaka date chce...

artystka ja też widzę podobieństwo do mamy,te oczka i nosek,ale dzieci sie zmieniają,u nas jest 50/50 hehe

tu jak miał 2 tygodnie(mówili,ze podobny do taty)

a tu 5,5 miesiąca i że podobny do mnie

Ostatnia edycja:
jak mi ksiadz odmowi to sie spytam co mowil Jezus na temat dzieci, i czy jak one do niego przychodzily to pytal sie czy z prawego loza sa i czy rodzice maja bierzmowanie i slub!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe co odpowie mi wtedy!!!

u nas tez NIko 50/50 :p:p:p

Załączniki

• SDC10422.jpg
    SDC10422.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 59
  • SDC10399.jpg
    SDC10399.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry