reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
hej laski co tam ja juz w polsce jestem w niedziele za tydzien chrzciny.
Martuś- to twoja kruszynka już duża 5800 przy 2 miechach to du żo ":)kawał chłopa.
a szkoda ze mucisz czeka c na bierzmowanie. lepiej chrzcic poki male dziecko

sugar no własnie, i jestem załamana, a zeby miec bierzmowanie to musze caly rok chodzic w kazda niedziele na msze, na spotkania we wtorki i czwartki, na rozaniec. A ja nie wiem jak ja to pogodze z Misiem, jak ja nieraz chce z domu wyjsc a on akurat butle chce ;/ Ja nie wiem ,chore to dla mnie jest

artystka wybaczcie ze sie na wasz watek wchrzaniłam:-p jestes w błedzie ty nie musisz miec bierzmowania zeby ochrzcic syna. Bierzmowanie musza miec rodzice chrzestni. Trafiłas na durnego ksiedza i tyle idź gdzie indziej:-) znajoma tez nie miała bierzmowania i jej córa jest ochrzaczona

Artyska-tez sorki ze sią wtrącam ale fakt ksiądz ci naopowiadał jakis bzdur....bierzmowanie musza miec rodzice chrzestni Ty NIE!!!co wiecej my z mężem mamy "tylko" cywilny ślub a chrzestna miala bierzmowanie na chwile przed chrztem młodego i nie wiem jak w Płocku ale w wawie na Pl.Trzech Krzyży sa bierzmowania chyba dwa razy do roku i wystarczy chodzic na spotkania które odbywają sie co miesąc....więc ruszaj do innego księdza po konkretne info....

Asheara-widze że zafasolkowałaś:)))moje gratulacje:)

umi i mamaola no mi ksiadz powiedział że musze miec bierzmowanie bo skoro chce dziecko wprowadzić do kosciola itd ze ma byc katolikiem to jaki ja przyklad dziecku daje ze sama nie jestem w pelni chrzescijanką i wogole takie glupoty mi gadal

artystka-no własnie głupoty Ci jakies opowiadał.....wiadomo ze dla kościoła to najlepiej życ "po Bożemu"ale nie zawsze tak sie da.....ja jak pisalam mam ślub cywilny i nikt nie robił nam problemów,wręcz przeciwnie ksiądz był miły....wybierz sie do jakiegos innego księdza....

mamaola no zamierzam, a jak nie to jakoś sie inaczej zalatwi sprawe bo ja nie mam zamiaru brac bierzmowania. Mi jest ono wcale nie potrzebne. A według mnie moja wiara nie ma nicdo wiary mojego dziecka więc nie wiem czemu robią takie prolemy.

reklama
Do góry