reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
wpadlam sie pochwalic: Niko mimo izod poczatku spal tylkp ze mna w lzoku, sam zasypia bez grymaszenia w swoim lozeczku :)!!!

u nas też nie było problemu,Kuba spał z nami do 5 tygodnia potem przełozyliśmy go do łózeczka bo się rozwalał za bardzo hehe i spał tak samo jak u nas w łóżku

i się chwale po dłuższej nieobecności

ten czas tak szybko leci 7 czerwca skończy 7 miesięcy

Ostatnia edycja:
saleminka kurcze ale z niego super chłopaczek!
Kochana a kiedy zaczął Ci główke na dłużej np na 5 sekund podnosić?
Bo mi Michaś na sekunde raz na kilka dni podniesie jak leży na brzuchu. Jedynie jak go na rekach trzymam na brzuchu to podnosi na troche. A jak w pionie trzyma twardo. Ale na brzuchu lubi lezeć, moze 30 minut lezec z tym ze no nie podniesie glowki ;/

Kubuś był bardzo silny od początku,często spał nam na brzuchu (brzuch w brzuch) i polubił tą pozycje,więc często leżał na brzuszku i tym sposobem dużo ćwiczył główkę,podniósł na dłużej jak miał gdzieś 6 tygodni,jak miał 3 miesiące to pewnie trzymał ja w górze dłuzszy czas,jak miał 5 miesięcy to podnosił klatkę piersiową na prostych rączkach;-) ja zaczęłam go sadzać na tyłek to też kiwał głową a to było neidawno ;-) teraz jego nowe atrakcje to nauka raczkowania i skakania,jak go przytulam a czuje cos pod stopkami to się odbija i staje na chwilę na prostych nózkach trzymając się mnie :-)

zachęć go to ćwiczeń,pokazuj i i hałasuj gzrechotką tak byją widział,potem unos ja coraz wyżej to i główke wyzej będzie podnosił

kochana on centralnie buzią w łóżko! Bo on ślini przescieradlo mi np nie wiem albo pięść wciska do buzi, więc jak nawet zabawki mu pokazuje to nawet nie widzi! a nawet jak coś to leży główką na boku bo mu sie cos zaraz spodoba i koniec

hej laski no dzieciaczki wam rosną a rosną.. my mamy jutro chrzciny :) aniolek- to super gratki :) hehe saleminka- twoj to dopiero kawał chlopa a jaki słodki.
Artystka- smieniłaś fryze??

sugar, tak pzefarbowalam sie i obcielam ale za tydzien ide znowu obcia wlosy i na platynowy blond sie farbnąć ;)
aniołek dzis sprawdze. hehe chociaz vwczoraj go plozylam to ze 3 razy na 5sekund podnosil gowe ;p

reklama
Do góry