reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
no pusto tu :( u nas spoko maly rosnie szybko. 6 czerwca chrzciny :) jutro juz jade do pl pozatym mamy katarku troche

to Niko 5 kg wazy :)... u nas git, Niki ma lepszy dzien bo pozwolil mi obiad ugotowac :D.....
artystka mam nadzieje ze nie zalalo cie tam...
elizka ruszaj rodzic a nie siedzisz tu :D!!!!
sygar ojjj katarek?? a czego uzywasz na ten katar??.... i ucaluj Marcelka z okazji ukonczenia 3 miesiaca :) :***

aniokek- 5 kilo to dobra waga jak na niecałe 2 miesiące.
moj maly kolo 6 kg waży :)
no ucAŁUJE OD CIOCI :)
Elizka- moj też sie nie spieszył sie urodził 6 dni po terminie :)

SugarbabyLove no ja mam nadzieję ze się nie przeterminuje za dużo... wkońcu to już mój trzeci poród... ;-) no ale zobaczymy... Hanie przeterminowałam 11 dni także wiem co to znaczy... a chciałabym tak jak Daniela urodzic wczesniej przed terminem, ale sie na to nie zanosi... :dry::cool2:

aniołek nie zalało mnie :) Po drugiej stronie Płocka mieszkam ;) A tam jest takie wzgrze ze nie ma opcji o zalaniu.
eliza oj obys sie nie przeterminowala, bo wiem tez co to znaczy 11 dni czekac ;)
sugar to moj jak mial 2 miesiace i 2 dni ważył 5800 juz!!!! Moj to klocek, a w ciszki tylko na 74 wchodzi xD no zależy od rozmiarow ale jedne spiochy ma niby na 68 i są za duze to duzo. Ale wszystkie inne male są juz na 68

reklama
u nas raz w roku kwiecien/maj są bierzmowania, bo to nie duze miasto i nie ma tak od zaraz ;/
I musze rok czekać :/ A jak nie to pojade na wakacje do wawy i tam bierzmowanie zrobie i ochrzcze Misia
A jak nie to w Czestochowie bez bierzmowania chrzczą :)

Do góry