reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

beata26 to ja mam nieco mniejszy brzuszek teraz, od Twojego z przed porodu hehe
SugarBabyLove mam łóżeczko z materacem. Wózek już upatrzony mam ale niestety ja jestem bez pieniędzy jak narazie więc czekam aż babcia będzie miała (w styczniu mamy kupić)
No musze pościele, kołderke i szczerze mówiąc moja lista jeszcze jest dłuuuuga... Mam już wszystkie ubranka, butelki, smoczek, pieluchy ,łóżeczko kocyk i ręczniki i prócz tego to nic, a sporo jak widać mnie czeka jeszcze. Ale co jakieś pieniążki wpadają to kupuje coś ;) Np dzisiaj zarobiłam 50 zł ;P i jutro ide kupić gdzetów dla synka troche ;)
martyna222 śliczny brzusio i jak fajnie że 2 tam mieszka, przynajmniej się nie nudzą i ciekawie mają tam w brzuszku u mamy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Artystka nie kupuj na razie poscieli,ani kolderki [rzydadza Ci sie dopiero gdzies gdy mały skonczy z 10 miesiecy.Ja małego na razie bede usypiać w beciku,i przykrywac kocykiem.Potem sam kocyk.Poduszkę podkladać tez bede dopiero pozniej poza tym w domu zawsze jakis jasiek jest.I gdzies tak ok 10 miesiaca kupię kolderkę i posciele.No ale Ty oczywiscie zrobisz jak uwazasz;-);-)Ale mowię Ci z doswiadczeń znajomych jak jest.

mazia a dlaczego dopiero jak skonczy 10mcy? ja od razu kupialm cienka koldre i poduszke (taka plaska, wiec odczucia jakby jej nie bylo w ogole ;) bo takie maluchy nie powinny spac na 'normalnych' poduszkach) i przykrywalam wlasnie koldra...za to becika w ogole nie uzywalam...i on byl dla mnie calkowicie zbedny :) w domu chyba za cieplo zeby dziecko w beciku bylo i jeszcze dodatkowo przykryte kocem? a koc jak koldra wiec od urodzenia mozna korzystac z samej koldry :D

Ostatnia edycja:
U mnie becik-rożek tez nie był potrzebny- może z tydzień. Potem szybko się rozkopywał i wystawały mu nóżki. Początkowo spał pod cieniutkim kocykiem. Teraz od kiedy jest chłodniej-kołderka.

Dzieki dziewczyny za rade. Ogólnie i tak kupie bo póki pieniążki jakieś będą. Później nie bedzie zbytnio czasu na dokupywanie. Zresztą wiadome każdemu co innego pasuje i zobaczymy co mi będzie odpowiadać ;)
jestesaniolkiem śliczny brzusio ,rośnie jak na drożdżach :)
A ja swojego nie wstawiam bo jest taki jak ze 2 tygodnie temu co fotke wstawiałam :p Więc narazie nie ma sensu zaśmiecać forum ;p moim setnym zdjęciem ;)

Pozdrawiam ;*

jestesaniołkiem narazie dobrze, tzn widze ze jednak nadal tata nie może znieść tego że jestem w ciąży. Jak przechodze koło niego to patrzy sie tak dziwnie z pod byka na moj brzuch, krzywi sie jakoś tak dziwnie jest. Ale z mamą to ok. Fakt czasem podbąkuje coś tam o mojej ciąży ale poza tym jest spoko.
A u Ciebie jak tam? Z chłopakiem dobrze? Dzidzia zdrowo rośnie?

reklama
oj Kochana zobaczysz ze jak urodzisz to nawet dojs ci do malej nie dadza bo beda chcieli nosic i lulac i wogole ;)....

U nas?? Dzidzia mega zdrowiuska (tylko mielismy male podejrzenie wodoglowia, ale po dokladniejszych sprawdzeniu glowki wszystko jest w normie), ruchliwa i coraz mocniej kopie :)....

P. mi sie oswiadczyl dwa dni temu i chyba dojrzal ----> pokochal nowa opcje - corunie zamiast synka i wogole mowi do brzucha itd.....

ah a ja cierpie tylko na klucia i rozciaganie sie skory :(... wokol pepka przewaznie kluje :(...

a jak wy se czujecie Kochana:)???...

Do góry