reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

No ja mam straszną zgage ostatnio po wszystkim, po kanapce, po marchewce, po wszystkim dosłownie. Spóchły mi nogi. Hm mam duuuży problem z zakładaniem butów czy wchodzeniem na 4 piętro i ogólnie od paru dni choruje ;/ Nie mam gorączki a mam strasznie silne bóle głowy, byłam u lekarza i powiedziała ze nie wie co mi jest i tam dała pare wskazówek. Powiedziała ze jestem bardzo odwodniona (?) ale czemu to nie wiem bo pije dużo..
A prócz tego samopoczucie super ;) Synek kopie po żebrach (bardzo mu się ten sport spodobał, bo nagminnie to robi ;p)
W każdym razie uwielbiam te uczucie jak brzusio mi faluje i wiem że tam w środku taka mała istotka się rusza :)

jestesaniolkiem to widze że odpowiedzialny facet ;D:) gratuluje oświadczyn i mam nadzieje że przyjełaś :) hehe

reklama
artystka92 i jestesaniolkiem wielki przeogromny szacun za postawę i odwagę. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Podziwiam was dziewczyny małe kobietki o silnych i dumnych sercach.Pozdrawiam

Jestesaniolkiem a co to sie stalo,ze z chlopczyka zrobila sie dziewczynka??

Kurcze mi gin powiedzial ,ze widzial na 100% siusiaka a jak u Ciebie bylo??bo ja mam ostatnio przeczucia ,ze to jednak dziewczynka.Kurcze.

Artystka ja tez bede kochac.Ja nie mailam usg 3d.Juz 2 razy mi sie snilo,ze urodzila sie nam dziewczynka i w chlopiecyuch ubrankach chodziła:D

mazia u mnie na normalnym usg widać ze chłopak :) Później na drugim normalnym usg też było widać że jest chlopak :p i później poszłam na usg 3d i było ze 4 razy widać że chłopak :p
Nawet mam zdjęcie usg tylko normalne, że widać że chłopak
Ale zobaczymy bo mam znajomą co widzieli u niej chłopaka nawet 3 dni przed porodem a urodziła sie dziewusia :) hehe :)

mazia u mnie na normalnym usg widać ze chłopak :) Później na drugim normalnym usg też było widać że jest chlopak :p i później poszłam na usg 3d i było ze 4 razy widać że chłopak :p
Nawet mam zdjęcie usg tylko normalne, że widać że chłopak
Ale zobaczymy bo mam znajomą co widzieli u niej chłopaka nawet 3 dni przed porodem a urodziła sie dziewusia :) hehe :)

hehe noo zobaczymy ja tez mam mieć chlopa ale z dziołszki tez sie uciesze :-D

reklama
Mój brzucholek w 19tc.

1094702.jpg

Do góry