artystka92
Fanka BB :)
No ja mam straszną zgage ostatnio po wszystkim, po kanapce, po marchewce, po wszystkim dosłownie. Spóchły mi nogi. Hm mam duuuży problem z zakładaniem butów czy wchodzeniem na 4 piętro i ogólnie od paru dni choruje ;/ Nie mam gorączki a mam strasznie silne bóle głowy, byłam u lekarza i powiedziała ze nie wie co mi jest i tam dała pare wskazówek. Powiedziała ze jestem bardzo odwodniona (?) ale czemu to nie wiem bo pije dużo..
A prócz tego samopoczucie super Synek kopie po żebrach (bardzo mu się ten sport spodobał, bo nagminnie to robi ;p)
W każdym razie uwielbiam te uczucie jak brzusio mi faluje i wiem że tam w środku taka mała istotka się rusza
jestesaniolkiem to widze że odpowiedzialny facet ;D gratuluje oświadczyn i mam nadzieje że przyjełaś hehe
A prócz tego samopoczucie super Synek kopie po żebrach (bardzo mu się ten sport spodobał, bo nagminnie to robi ;p)
W każdym razie uwielbiam te uczucie jak brzusio mi faluje i wiem że tam w środku taka mała istotka się rusza
jestesaniolkiem to widze że odpowiedzialny facet ;D gratuluje oświadczyn i mam nadzieje że przyjełaś hehe