reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
To i ja wstawie swoj brzuszek,ktory rosnie bardzo szybko:-)
Ale mam tez rozstepy po poprzednich ciazach:-)
To juz 31tydz:szok:szybko zlecialo

ŚliCzne brzuszki!! :))
Elizka dzidzia już się powoli rozpycha ;) hehe śliczny brzunio
A no to ja też swój wstawie z 27 tygodnia..
zdjcie006rv.jpg

artystka Twój to duuuzy śliczny brzuszek :)))) Mój zaczyna bic naprawde widac, i przedwczoraj zrobil sie taki twardy az sie wystraszylam a to byla oznaka tego że dzidzia zacznie kopac i juz wczoraj nieżle dawała mi znaki :tak: super, a Tobie to pewnie nieżle dzidzia daje w "kośc" ;-)

Elizka najbardziej jak już wcześniej tam mówiłam po żebrach.. :p Całe żebra mnie bolą :p
No i ostatnio wogóle Antoś upodobał sobie że jak ide gdzieś to on tak sie układa ze mnie łapie kolka, albo wogóle ułoży sie tak ze nogą ruszyc nie moge... Bede mieć dziecko inne inaczej hihi ;) Napewno bedzie łobuziak po mamie :D
A co domojego brzusia to na zdjeciu tak wygląda.. W koncu mam 7 miesiac od dziś :D a każdy mi mówi że mam bardzo maly brzuch... Moja koleżanka w 5 miesiacu miala taki jak ja teraz...

Kobietki coś nam na forum cicho.. Czyżby święta tak na nas wpłynęły?
Ja dziś nie sprzątam, ma przyjść do mnie koleżanka z 3 miesięcznym Oskarkiem i 2 letnią Olą :D więc i tak będzie syf po Olce więc nie ma co sprzątać :p :)

A właśnie temat o naszych brzuszkach.. :) Może zmierzymy sie na wysokości pępka :D :)
Ja mam 102 w pasie :p

reklama
Do góry