reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

beata26 to ja mam nieco mniejszy brzuszek teraz, od Twojego z przed porodu hehe
SugarBabyLove mam łóżeczko z materacem. Wózek już upatrzony mam ale niestety ja jestem bez pieniędzy jak narazie więc czekam aż babcia będzie miała (w styczniu mamy kupić)
No musze pościele, kołderke i szczerze mówiąc moja lista jeszcze jest dłuuuuga... Mam już wszystkie ubranka, butelki, smoczek, pieluchy ,łóżeczko kocyk i ręczniki i prócz tego to nic, a sporo jak widać mnie czeka jeszcze. Ale co jakieś pieniążki wpadają to kupuje coś ;) Np dzisiaj zarobiłam 50 zł ;P i jutro ide kupić gdzetów dla synka troche ;)
martyna222 śliczny brzusio i jak fajnie że 2 tam mieszka, przynajmniej się nie nudzą i ciekawie mają tam w brzuszku u mamy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Artystka nie kupuj na razie poscieli,ani kolderki [rzydadza Ci sie dopiero gdzies gdy mały skonczy z 10 miesiecy.Ja małego na razie bede usypiać w beciku,i przykrywac kocykiem.Potem sam kocyk.Poduszkę podkladać tez bede dopiero pozniej poza tym w domu zawsze jakis jasiek jest.I gdzies tak ok 10 miesiaca kupię kolderkę i posciele.No ale Ty oczywiscie zrobisz jak uwazasz;-);-)Ale mowię Ci z doswiadczeń znajomych jak jest.

mazia a dlaczego dopiero jak skonczy 10mcy? ja od razu kupialm cienka koldre i poduszke (taka plaska, wiec odczucia jakby jej nie bylo w ogole ;) bo takie maluchy nie powinny spac na 'normalnych' poduszkach) i przykrywalam wlasnie koldra...za to becika w ogole nie uzywalam...i on byl dla mnie calkowicie zbedny :) w domu chyba za cieplo zeby dziecko w beciku bylo i jeszcze dodatkowo przykryte kocem? a koc jak koldra wiec od urodzenia mozna korzystac z samej koldry :D

Ostatnia edycja:
U mnie becik-rożek tez nie był potrzebny- może z tydzień. Potem szybko się rozkopywał i wystawały mu nóżki. Początkowo spał pod cieniutkim kocykiem. Teraz od kiedy jest chłodniej-kołderka.

Dzieki dziewczyny za rade. Ogólnie i tak kupie bo póki pieniążki jakieś będą. Później nie bedzie zbytnio czasu na dokupywanie. Zresztą wiadome każdemu co innego pasuje i zobaczymy co mi będzie odpowiadać ;)
jestesaniolkiem śliczny brzusio ,rośnie jak na drożdżach :)
A ja swojego nie wstawiam bo jest taki jak ze 2 tygodnie temu co fotke wstawiałam :p Więc narazie nie ma sensu zaśmiecać forum ;p moim setnym zdjęciem ;)

Pozdrawiam ;*

jestesaniołkiem narazie dobrze, tzn widze ze jednak nadal tata nie może znieść tego że jestem w ciąży. Jak przechodze koło niego to patrzy sie tak dziwnie z pod byka na moj brzuch, krzywi sie jakoś tak dziwnie jest. Ale z mamą to ok. Fakt czasem podbąkuje coś tam o mojej ciąży ale poza tym jest spoko.
A u Ciebie jak tam? Z chłopakiem dobrze? Dzidzia zdrowo rośnie?

reklama
oj Kochana zobaczysz ze jak urodzisz to nawet dojs ci do malej nie dadza bo beda chcieli nosic i lulac i wogole ;)....

U nas?? Dzidzia mega zdrowiuska (tylko mielismy male podejrzenie wodoglowia, ale po dokladniejszych sprawdzeniu glowki wszystko jest w normie), ruchliwa i coraz mocniej kopie :)....

P. mi sie oswiadczyl dwa dni temu i chyba dojrzal ----> pokochal nowa opcje - corunie zamiast synka i wogole mowi do brzucha itd.....

ah a ja cierpie tylko na klucia i rozciaganie sie skory :(... wokol pepka przewaznie kluje :(...

a jak wy se czujecie Kochana:)???...

Do góry