reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

sugarbabylove przepiękny brzusio ;)
adka brzusio rośnie pięknie :)

Hehe teraz tyje mniej więcej pol kg na tydzień ale podczas świąt podejrzewam ze z 5 kg bedzie do przodu ;) Hehe i w święta będą śledzie :D więc od stołu nie odejde ;)

reklama
wiadomo że zima idzie.. ale ja wam powiem ze tu gdzie ja mieszkam nawet niema zimy.. :( zero śniegu, mrozu.. sam deszcz i wiatr.

sugarbabylove u mnie jest albo ponuro i pada deszcz albo świeci słońce i jest bardzo zimno ;/ Jakoś tak ze śniegiem to nie bardzo :p
Temeratura wiecznie na plusie i chodze w getrach bo w dzinsy sie juz nie mieszcze :p więc to może i lepiej.. ;)

artystka92- noo może to i lepiej. to ty masz taką samą pogode co ja. Codo świąt- noo pewnie też przytyje troszke bo straszny obżartuch jestem a tymbardziej że bedą śledzie, ciasta, barszczyk no i słodeycze :D :-) wszystko co najlepsze :-p

SugarBabyLove Święta to chyba raj dla kobiet w ciąży :D hehehehe wszystko co najlepsze i bez oporów można jeść :p

W każdym razie ja lubie gotować i piec a najbardziej to jeść xD :)
A teraz lece na zakupy dla małego :D Dopatrzyłam sie że ma niby tego dużo a w sumie jest mało :p Ja bym była zła jakbym miała tylko taki wybór ubrań ;) heheh

SugarBabyLove Święta to chyba raj dla kobiet w ciąży :D hehehehe wszystko co najlepsze i bez oporów można jeść :p

W każdym razie ja lubie gotować i piec a najbardziej to jeść xD :)
A teraz lece na zakupy dla małego :D Dopatrzyłam sie że ma niby tego dużo a w sumie jest mało :p Ja bym była zła jakbym miała tylko taki wybór ubrań ;) heheh

:tak: noto leć. pochwal sie później co fajnego kupiłaś ! :-)

reklama
Do góry