reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
witam :D :)
A więc kupiłam fajne welurowe pajacyki dwa, jeden w czerwono białe paski a drugi niebieski z takim misiem :) Kupiłam spodenki ;) kupiłam koszule w krate i jeden taki sweterek brązowy w beżowe paseczki :) aaa i body kupiłam biale z kubusiem puchatkiem :)

Saleminka u nas teraz jest tak ponuro, o 15 juz bylo ciemno dziś ;/ i wogole taki smutny jakiś dzień. Spać mi sie strasznie chce od tej pogody

katagorka śliczny ten brzusio masz :) Widać juz zaokrąglenie :)) :***

witam :D :)
A więc kupiłam fajne welurowe pajacyki dwa, jeden w czerwono białe paski a drugi niebieski z takim misiem :) Kupiłam spodenki ;) kupiłam koszule w krate i jeden taki sweterek brązowy w beżowe paseczki :) aaa i body kupiłam biale z kubusiem puchatkiem :)

Saleminka u nas teraz jest tak ponuro, o 15 juz bylo ciemno dziś ;/ i wogole taki smutny jakiś dzień. Spać mi sie strasznie chce od tej pogody

katagorka śliczny ten brzusio masz :) Widać juz zaokrąglenie :)) :***

noto zaszalałąś :) a masz już wszystko do bobaska tzn łóżeczko, wózeczek...?:-)

reklama
Do góry