jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
agus Przecuuudny ....
rzeczywiscie Pileczka !!!
rzeczywiscie Pileczka !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale śliczniusie brzusie :-)
ja swój pokaże znowu jak zacznę 6 miesiąc mam nadzieje że będzie już pokaźniejszy.
Dziewczyny... a odczuwacie już dyskomfort w pleckach? bóle krzyżowe?
Mi jest ciężko się ułożyć do snu, ni to na boku, ni na plecach kręcę się a mąż śmieje ;-)
u mne co prawda to piaty miesiac dopiero <koniec 17 tygodnia> ale tez mam problem z ułożeniem sie na łóżku..wierce sie jak nie wiem
jestesaniolkiem- jednym slowem teraz bedzie juz tylko gorzej hehe
Butterfly- Ja swoje malenstwo poczulam bardzo szybko bo juz w 17stym tygodniu, na poczatku myslalam, ze to jelita, pozniej pojawilo sie delikatne stukanie.
OD 2 tygodni malenstwo jest bardzo aktywne i wole nawet nie myslec co ono tam wyprawia Niestety tatus jeszcze zabki nie czuje, ale jak przyklada ucho to slyszy jak szaleje
No i pochwle sie rowniez moim brzuszkiem z 21 tygodnia