reklama
Anecia1111
Fanka BB :)
Mój rosnący brzuszek w 17tygodniu plus dwa dni
Zobacz załącznik 225077
Anecia, mój w porównaniu do Twojego jest malutki, a jesteś tydzień przede mną :-) Wielkość brzucha to naprawdę bardzo indywidualna sprawa.
Powiedziałabym nawet że bardzooo indywidualna i uzależniona od "predyspozycji rodzinnych" bo u mnie każda kobietka szybko dostaje brzuchol w ciąży i duzooo przybiera na wadze. Ja jestem juz trochę ponad 4 kg na plusie, no a brzuchol jak widać to rosie i rosnie... Ale najważniejsze że samopoczucie mam dobre i maluszek rośnie zdrowo. No ale pod koniec ciąży to myślę że wszystkie bedziemy wyglądaly podobnie z wielkimi brzucholami
No ale Twoj też się zaokrągla i się "unosi". A tak w ogóle to moj brzuchol jak nie rósł to nie rósł a póxniej w tygodniu jak "wystrzelił" to musialam sobie ciążowe spodnie kupić bo w żadnych nie moglam się dopiąć I zobaczysz Twój też tak w końcu wystrzeli i jeszcze mnie przegonisz :-) pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
A to mój brzusio tuż przed wejściem w 5 miesiąc ciąży :-) Macie piękne brzuszki ;-) niesamowite jak bardzo zróżnicowane są ich wielkości
Anecia1111
Fanka BB :)
Mariola... Ty to już blikooooo końca, jeszcze trochę i bedziesz tuliła swoje maleństwo :-)
reklama