reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

martitka ojjj dokladnie, ja se tak powtarzam od 26tc - teraz to juz tylko gorzej bedzie :)... dzieki bogu zostal mi tylko miesiac i bede juz po (oby)....
tak mnie zzera ciekawosc jak to bedzie z tym porodem ze nie moge sie doczekac go :D:D:D!!!

slicznie wygladasz, ciaza ci sluzy :)

reklama
Dziekuje za komplement,ja tez mysle, ze ciaza mi sluzy sluzy szczegolnie puchnace nogi i wypryski na buzi sa tego dowodem hehe:):)
Butterfly ja pierwszy raz czuje ruchy malenstwa, moja pierwsza ciaza zakonczyla sie w 15 tygodniu.
Jestesaniolkiem- To bardzo szybciutko poczulas ruchy, dlaczego anomalia?:):)

uhhh ja jestem w pierwszej ciazy i Mlodego czuje od 15tc... ale ja to wogole wielka chodzaca anomalia jestem :p:p....

heheh dobra jesteś :-p
mi lekarz powiedział, że moja wrażliwość jest odpowiedzią na wszystko :-D
to że tak czuję niunię, to że zauważam każda zmianę w swoim ciele... a pro po :cool2: też macie linea negra na brzusiach? ;-) tzn. tą ciemną kreseczkę? (załącznik - u mnie już po mału widać, no ciekawe cy to rzeczywiście odpowiada długości niuni-u mnie b y pasowało chyba nawet :-p)

[B pisze:
Butterfly ja pierwszy raz czuje ruchy malenstwa, moja pierwsza ciaza zakonczyla sie w 15 tygodniu.

Tak widzę, ale w drugiej ciąży jest inaczej podobno, wyostrzone zmysły ;-)
ach i przy okazji życzę ci samych szczesliwych i radosnych chwil w tej ciąży :-*
obie mamy aniołki w niebie więc na pewno strzegą nas i swoje rodzeństwo.

A pro po fotki - miałaś robioną sesję? Czy to "domowy wyrób" ;-)

pewnie juz wystawialm te zdj. ale powiedz czy to wyglada na + 17kg?? nie wiem gdzie mi to niby idzie!!!
wlasnie ogladam usta usta - smiechu warte :D, ciekawe czy u mnie bedzie tez tak jak urodze :D:D:D...

mi sie pojawila jakies 3tyg (chyba) temu linia i na gorze :D!!!

dokladnie, u "ciemnych" dziewczyn ta linia jest bardziej widoczna.... :)

a najgorsze jest to ze kopniaki przestaja cieszyc - bola juz masakrycznie, jak maly probvuje wyprostowac nogi makabrycznie naciaga skore :(.... i ta zgaga :/...

Tak widzę, ale w drugiej ciąży jest inaczej podobno, wyostrzone zmysły ;-)
ach i przy okazji życzę ci samych szczesliwych i radosnych chwil w tej ciąży :-*
obie mamy aniołki w niebie więc na pewno strzegą nas i swoje rodzeństwo.

A pro po fotki - miałaś robioną sesję? Czy to "domowy wyrób" ;-)

JA ma nadzieje, ze to ten sam aniolek zszedl ponownie na ziemie:)
Tymrazem nam sie uda:):)

Co do zdjec to byla to wyproszona sesja u kolezanki, ktora zajmuje sie tym profesjonalnie:)

jestesaniolkiem-17kg wydaje mi sie duzo,ale jak patrze na twoje zdjecia to chcialabym tak wygladac:) Ja przytylam juz 3,5 kg a co dopiero bedzie pozniej, na pewno bede sie turlac:):).A lekarz sie nei dziwi, ze kreska pojawila sie an gorze, przynajmniej oryginalna z Ciebie dziewczyna:):)

reklama
pewnie juz wystawialm te zdj. ale powiedz czy to wyglada na + 17kg?? nie wiem gdzie mi to niby idzie!!!
wlasnie ogladam usta usta - smiechu warte :D, ciekawe czy u mnie bedzie tez tak jak urodze :D:D:D...

mi sie pojawila jakies 3tyg (chyba) temu linia i na gorze :D!!!

też oglądam :-) tyyyy no rzeczywiście gdzieś ty upchała te 17 :-p pięknie i nawet talie masz do tej pory ;-) a jaka pupa hehehe :-D też tak chcę :-D
nie zgadniesz ile ja mam do przodu ;-) mi dasz więcej kilogramów niż mam ;-)
Powiem ze przed ciążą ważyłam 67 ;-)

Foto jest sprzed.. chwili:-)

Ostatnia edycja:
Do góry