reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Idka jak to jest byc w -dziestym tygodniu?? ---> z jednej strony masakrycznie, wszystko boli i wogole, nieprzespane noce, zmeczenie.... opuchniete nogi...

Tak apropo: Dziasiaj zrobilo mi sie slabo w hipermarkecie - moim stanem zainteresowaly sie dwie kobiety, jedna z dzieckiem w wozeczku a druga z 4 paczkami pieluch :D, personel byl obojetny (??!!)..
Natomiast w tramwajach ludzie schodza jeden po drugim z miejsc :), wkoncu brzuch juz mocno widoczny :)!!!!
wiec sa i takie uroki ciazy :)...

ale z drugiej strony zblizajacy sie porod i moment w ktorym przytuiisz swojego Szkraba, jego ruchy w brzusiu, kopniaczki daja tyle radosci :)!!!!!! Dla tych cudow ciazy mozna przebolec wszystko co niemile w niej:)....

reklama
Znowu w tej pięknej sypialni :) Mój brzuch też dokładnie tak wygląda. Jednak na dziewuszkę brzuch wygląda inaczej :) My mamy jakbyśmy sobie piłkę lekarską wsadziły a dziewczyny na chłopaka mają footbolowke :p
Ps. Śliczny domek dla małej :)

Ostatnia edycja:
A oto ja :-D moja mała niunia póki co siedzi przeważnie w dole w miednicy lub na mojej przeponie czym ukróca mi głębokie oddechy :-p nie mogę się doczekać mieć takiego dużego brzusia jak wy ;) ale jeszcze trochę przede mną :-) dobrze, że skarbka czuję coraz wyraźniej !! i to już od 4 tygodni !! ;-) nom ale to druga ciąża...

śliczne brzuszki dziewczyny!! Ahh a ja już bez brzuszka przyznam troche go brakuje tak sie do niego przyzwyczaiłam. :D
Aniołek- masz racje można wszystko przetrwać dla maluszka :) ciąża jest pięknym stanem..

reklama
witajcie dziewczyny a oto i moj brzuszekZobacz załącznik 225214zrobione foto wczoraj
pencil.png

Do góry