reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
Polka nauczyla sie dokarmiac psa. Siedzi w fotelu prezesa i wcina chrupki. Pies siedzi przed nia patrzy jak w transie na jej rece. To co zostaje jej w raczce i juz wygryzc nie umie - wyrzuca na ziemie, a pies az sie trzesie.
Dwie paskudy!

Polka nauczyla sie dokarmiac psa. Siedzi w fotelu prezesa i wcina chrupki. Pies siedzi przed nia patrzy jak w transie na jej rece. To co zostaje jej w raczce i juz wygryzc nie umie - wyrzuca na ziemie, a pies az sie trzesie.
Dwie paskudy!

ha haha haha ha padłam... niech no tylko M. się tego nauczy... Oskara będę miała na wikcie :szok: ... :-D

Dwie paskudy!

buhahahahahahahahahaha! Psy są GENIALNE!!! Dzieci też :-)

Dwie paskudy!

hehehe jest boska...chciałabym to zobaczyc:-)

Dwie paskudy!
tez sie usmialam z tych paskud. Sebkowi te koncowki chrupkow musze SZYBKO zabierac, bo jak nie to on z wielka radoscia wciera je w dywan...

Aga
BĄKtradycyjny BĄCZEK POLSKI grający NAJTANIEJ! (1310757780) - Aukcje internetowe Allegro
najzwyklejszy z możliwych... ja też takiego miałam jak bylam mała. Małe to, tanie a jaka frajda dla M. :-D :tak:
SUUUPER BAK! tez takiego mialam, tylko moj mniej kolorowy byl i zawsze mi go brat zabieral bo starszy byl i mowil, ze ja zapsuje. A wie ktoras gdzie mozna takiego baczka kupic? bo na allegro przesylka wychodzi drozej niz zabawka bez sensu...

reklama
Do góry