reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
M. kosi kosi robi...nogami jak leży... a jaki uśmiech jak mu śpiewam a on może nogami klaskać ;-)
to właśnie ponoć częsty argument przeciwko bobomigom, ale tam jest napisane, że jeśli miga się do dziecka i mówi to dziecko też robi te dwie rzeczy jednocześnie i nie zauważono, aby miganie miało wpływ na opóźnienie mówienia :-) i nie chodziło wcale o dzieci chore a o dzieci rodziców głuchoniemych i dzieci głuchonieme.
Bobomigo wykorzystuje się tez gdy dzieci mają problem z mówieniem a to nie tylko ma miejsce u dzieci głuchoniemych
e.salamandra
Mama pełną parą
heheheheheheheM. kosi kosi robi...nogami jak leży...
Zielona gratki Ja nadal wyczekuję
tak zgadza się, ale powstał właśnie u głuchoniemych :-) dzięki temu można było rozszerzyć grupę dzieci, o te z problemami, ale i normalne zdrowe dzieci :-)Bobomigo wykorzystuje się tez gdy dzieci mają problem z mówieniem a to nie tylko ma miejsce u dzieci głuchoniemych
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
M. raczkuje już z prędkościa błyskawicy... szczególnie za bączkiem ten to ma tempo. Nic juz nie jest bezpieczne... ani kot ani kapcie a już w największym niebezpieczeństwie zabawki J. Jak tylko młody widzi że pokój jego i brata otwarty to migiem się tam znajduje i zdejmuje wszystko czego mu nie wiolno bo za małe elementy...
jakim baczkiem? Super, ze M sobie tak dobrze radzi z chodzeniem. A zabawki starszego brata to przeciez to co tygryski lubia najbardziejM. raczkuje już z prędkościa błyskawicy... szczególnie za bączkiem ten to ma tempo. Nic juz nie jest bezpieczne... ani kot ani kapcie a już w największym niebezpieczeństwie zabawki J. Jak tylko młody widzi że pokój jego i brata otwarty to migiem się tam znajduje i zdejmuje wszystko czego mu nie wiolno bo za małe elementy...
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aga
BĄKtradycyjny BĄCZEK POLSKI grający NAJTANIEJ! (1310757780) - Aukcje internetowe Allegro
najzwyklejszy z możliwych... ja też takiego miałam jak bylam mała. Małe to, tanie a jaka frajda dla M.
BĄKtradycyjny BĄCZEK POLSKI grający NAJTANIEJ! (1310757780) - Aukcje internetowe Allegro
najzwyklejszy z możliwych... ja też takiego miałam jak bylam mała. Małe to, tanie a jaka frajda dla M.
tak zgadza się, ale powstał właśnie u głuchoniemych :-) dzięki temu można było rozszerzyć grupę dzieci, o te z problemami, ale i normalne zdrowe dzieci :-)
Gdzie by nie wymyślili ważne że pomaga
Agnieszka fajny bąk chyba kupie .
reklama
alijka tez juz raczkuje na calego, nie ciagnie juz brzuchem po podlodze hihi i jest taka szybka, trzeba miec oczy dookoloa glowy, a wszedzie gdzie tylko moze to sie podnosi i wstaje... i juz tyle razy upadla bidulka, ostatnio dalam jej ta pudelko plastikowe z ikea duze to sie na nim podnosila i przesuwala do przodu i tak szla trzymajac sie gory... sama... tyle ze pudelko szybciej sie poruszalo (a ja chcialam ja nakamerowac) a ona nie nadazyla i upadla na to pudelko na kant buzia... i ma teraz nad okiem male limo...sekunda nieuwagi... dobrze ze nic grozniejszego sie nie stalo, choc placz byl nieziemski az sie zanosila...