reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

O jaaa ale e wasze bączki szybkie. U nas nic z tych rzeczy- nie ma mowy o raczkowaniu- brzus przyklejony do podłogi- obraca się tylko wokół własnej osi, No i nadal nie mamy sukcesów w przekrecaniu się z brzusia na plecki i zaczynam się martwić. Z siedzeniem się nie spieszy- ale podparty daje radę i sam też trochę ale go staram się nie sadzać bo mam wrażenie że mu zaraz kręgosłup pęknie bo czasami mu się zdarza tak zgiąć w pół:/

reklama
u nas maluch juz sie nauczył:
1. podnosi dupke do góry i zapyla tyłem jak szalony.
2. łapie sie za szczebelki i siada.
3. przewraca sie czasem z brzuszka na plecki, dudniąc główką o popdłoge
4.obraca sie wokól siebie.
5.podaje czesc
6. non stop by dawał busi jak go sie prosi
7. robi samolota (lezy na brzuszku i macha nózkami i łapkami)
8 robi myju myju w wanience głaszczac brzuszek
mówic za bardzo mu to nie wychodzi, . tylko aaaaa, beee, uuuuu,brymmm, i udaje indianina, przy mamusi pomocy.
takie drobiazgi a tak cieszą

wasze maluchy tez juz zdolniachy w róznych dziedzinach . super

Ostatnia edycja:
Filonka bystrego masz synka! Gratulacje.

Nasza Maja dziś sama chciała wejść do wanienki:szok: Rozbierałam ją, sekunda a ona fik i dawaj za wanienkę i zagląda co tam w środku (wanienka stała obok). Jeszcze chwilka i cała zawartość by na siebie wylała pszczółka nasza. Jutro idziemy na basen więc sobie popływa. Ostatnio też uwielbia łapać za ścianki wanienki,fik i siada. Umycie główki graniczy z cudem:-)

Gosieńa pisała,że Helenka ma 4 ząbki na wierzchu i kolejne 2 prawie się już przebiły.

Milenka Forget ząbków jeszcze nie ma,ale sama się podnosi i stoi chwilkę:szok:

Moja mała nie ma jeszcze wielu osiągnięć. Może dlatego że jest z tych późnych kwietniówek a w zasadzie wczesnych majówek. (tak jej dobrze było że się wykluła dopiero 3maja) Więc różnica między najstarszymi to ponad miesiąc! Na razie obraca się na boki, ślicznie śpiewa gdy się zajmuje sama sobą, w wanience trzyma się brzegu podczas kąpania, posadzona ślicznie siedzi i ćwiczy brzuszki. A do tego szczerbolek totalny:-)

Filonka bystrego masz synka! Gratulacje.

Nasza Maja dziś sama chciała wejść do wanienki:szok: Rozbierałam ją, sekunda a ona fik i dawaj za wanienkę i zagląda co tam w środku (wanienka stała obok). Jeszcze chwilka i cała zawartość by na siebie wylała pszczółka nasza. Jutro idziemy na basen więc sobie popływa. Ostatnio też uwielbia łapać za ścianki wanienki,fik i siada. Umycie główki graniczy z cudem:-)

Gosieńa pisała,że Helenka ma 4 ząbki na wierzchu i kolejne 2 prawie się już przebiły.

Milenka Forget ząbków jeszcze nie ma,ale sama się podnosi i stoi chwilkę:szok:

dzięki za info od Gosi i Forget :tak: myślałam ostatnio o nich... a jak tam ze zdrowiem Forget? Wiadomo już coś??

U Forget dobrze, miała mnóstwo dodatkowych badań,jest pod kontrolą. Gosieńka bierze cały czas leki więc trzymajcie kciuki za jej zdrówko.

Przyszłam się pochwalic, że i my mamy mały sukces;-). Od dzisiaj moje Borysiątko pełza...hehehe a ile radości w tym ma, normalnie boki zrywamy, no i cała Nasza trójeczka dumna z bąbelka:-)

Wronka - super!

Ja dzis testowalam Polke, ale cos mi sie zdaje, ze do jej raczkowania jeszcze dluga droga...

Ale za to nauczyla sie warczec:baffled::baffled::baffled::baffled:
Jak ja cos denerwuje, albo chce zwrocic na siebie uwage wydaje z siebie pomruki przypominajace warczenie:cool:. No masakra hehe

reklama
Do góry