reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
Borys uwielbia wszystkie reklamy:-). Jak mam go na rekach a w tv reklamy leca to tak sie skubany obraca zeby tylko w ekran zerkac:-)

A nasza reklam nie ogląda, bo i my nie oglądamy. Przeważnie filmy po angielsku u nas lecą.

Za to szaleje przy piosenkach weselnych, które jej babcia śpiewa : majteczki w kropeczki, jestem sobie krakowianka itd.:-D

No i tańczyć uwielbia, szczególnie tango - robi przy tym taką minę, że padam:-D

moje dziecko też uwielbia reklamy!! ma kilka ulubionych, ale zauważyłam, ze skupia sie prawie na całym bloku reklamowym. Hit telewizyjny to piosenka z Majki, aż klaszcze.
Dziś kąpaliśmy sie po raz pierwszy w brodziku i był w szoku!! zwalał płyny, szampony, radość wielka!! ogólnie uwielbia sie kapac, wyciaganie z wody zawsze konczy sie placzem!!!
a i jeszcze jedno, zauwazyłam, ze zaczał sie wstydzic, ktoś obcy podchodzi a on spuszcza główkę, i taka minka zawstydzona, a słodko wtedy wyglada, ze hej..

dziewczyny jak ja Wam tej wielojęzyczności Waszych dzieci zazdroszcze, zawsze chciałam wyjechac z Polski i nawet mi sie udało i cholera musiałam poznac mojego meza, który przez dwa lata, mi jeczał do Polski... no sie ugielam(a mieszkaliśmy kolo Brightonw Anglii) Jeszcze teraz obmyslam mały come back

Moja Ami tez sie wstydzi.Robi przy tym taka slodka minke.Patrzy sie na kogos i nagle wtula sie we mnie znowu patrzy i znowu wtula.
U nas mowimy tylko w jezyku polskim.Jakos tak nie umialabym w domu mowic w obcym jezyku takze Ami pewnie bedzie mowila tylko po polsku.
Noi u nas tez reklamy sa super.

aaa, zapomnialam

Skubana moja nauczyla sie przedrzezniac jak ktos kaszle.
Siedzimy dzis w kawiarni, popijam czekolade i sie zakrztusilam. Kaszle , kaszle, a jak skonczylam patrze na Polke a ta na mnie i ehe ehe- pokasluje.
Wiec ja do niej ehe ehe,i czekam na jej reakcje, i mloda znow ehe ehe... Usmialam sie niezle.
Wieczorem tatusiowi prezentowala jak sie kaszle na zawolanie.

reklama
Moja Ami tez sie wstydzi.Robi przy tym taka slodka minke.Patrzy sie na kogos i nagle wtula sie we mnie znowu patrzy i znowu wtula.
U nas mowimy tylko w jezyku polskim.Jakos tak nie umialabym w domu mowic w obcym jezyku takze Ami pewnie bedzie mowila tylko po polsku.
Noi u nas tez reklamy sa super.

bedzie mowila tez po hiszpansku z racjii dominujacego wokol Was jezyka, prawdopodobnie nawet lepiej niz po polsku. Moze miec jednak problem z zasobem slownictwa z zakresu "domowego", bo to slownictwo, ktorego nie slysze sie za bardzo na zewnatrz.

Do góry