reklama
A Polka cale popoludnie rozkminiala jak wsadzic trzy chrupki na raz do buzi. Dwa to juz nuuuuda.....
hhehe kochana ;-)
katik haha u nas tez alijka tak kombinuje, ona by do buziaka wszystko wziela...
a z tym pokazywaniem co gdzie jest to alijka nie kuma, ona wogole nie slucha mnie... ja mysle ze jej moze ciezej cos skojarzyc bo do niej mowie w dwoch jezykach? nie wiem, katik jak to u was jest? albo u innych dwujezycznych mam?? tez mowicie w dwoch jezykach?
a z tym pokazywaniem co gdzie jest to alijka nie kuma, ona wogole nie slucha mnie... ja mysle ze jej moze ciezej cos skojarzyc bo do niej mowie w dwoch jezykach? nie wiem, katik jak to u was jest? albo u innych dwujezycznych mam?? tez mowicie w dwoch jezykach?
katik haha u nas tez alijka tak kombinuje, ona by do buziaka wszystko wziela...
Ja do mojego dziecka w jednym jezyku mowie i tez jakies takie niekumate, wiec co dopiero przy dwoch ;-)
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
justa u nas 3 jezyki hehe. Konstancja robi tit, znaczy naciska nosek w garnuszku na klocuszek, albo naciska moj nos. Jak mowie "daj paluszka, amam pocaluje", to tez wyciaga palca i daje mi do calowania.
aniez
Fanka BB :)
Hahahahaha... Barteq ostatnio siedział i jadł chrupki i przyszła prababcia, której dawno nie widział, no i jak chciała go pogłaskać, to ten jednocześnie załadował 2 chrupki do buzi i zaczął ryczeć... żarłok!!!A Polka cale popoludnie rozkminiala jak wsadzic trzy chrupki na raz do buzi. Dwa to juz nuuuuda.....
I wczoraj łaskawie sie odezwał! Trzymałam paczkę Flipsów w ręce dla Kuby, a tu nagle z krzesełka dobiegło nas radosne ;DA DA DAJ DAMDA! i tak kilka razy z wyciągniętymi rączkami aż nie dostał chrupki Kuba tez pierwsze świadome powiedział DA! Ale jaja!
Dzisiaj jak zobaczył butle z mlekiem, to było to samo :-)
aniez...ależ bystre te twoje chłopaki...nie zginą w życiu...heheheh
Moje Borysiątko dzisiaj samo usiadło:-). On raczej zwolennikiem stawania był, ale dzisiaj wyszlam na moment do kuchni po chrupka dla niego, patrze a ten się podciaga na leżaczku i myk...siedzi....a jaki zadowolony był:-)
Moje Borysiątko dzisiaj samo usiadło:-). On raczej zwolennikiem stawania był, ale dzisiaj wyszlam na moment do kuchni po chrupka dla niego, patrze a ten się podciaga na leżaczku i myk...siedzi....a jaki zadowolony był:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Aniez cfane facety! Z głodu to oni w życiu nie umrą... :-)
Borys gratulujemy siadania
Borys gratulujemy siadania
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Konstancja chyba mysli, ze jest psem Podchodzi do mnie i mnie w noge gryzie :-), a jak jej mowie, ze to boli i ze tak sie nie robi to sie wkurza i gryzie nawet mocniej...
reklama