reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
katik haha u nas tez alijka tak kombinuje, ona by do buziaka wszystko wziela...
a z tym pokazywaniem co gdzie jest to alijka nie kuma, ona wogole nie slucha mnie... ja mysle ze jej moze ciezej cos skojarzyc bo do niej mowie w dwoch jezykach? nie wiem, katik jak to u was jest? albo u innych dwujezycznych mam?? tez mowicie w dwoch jezykach?

katik haha u nas tez alijka tak kombinuje, ona by do buziaka wszystko wziela...
a z tym pokazywaniem co gdzie jest to alijka nie kuma, ona wogole nie slucha mnie... ja mysle ze jej moze ciezej cos skojarzyc bo do niej mowie w dwoch jezykach? nie wiem, katik jak to u was jest? albo u innych dwujezycznych mam?? tez mowicie w dwoch jezykach?

Ja do mojego dziecka w jednym jezyku mowie i tez jakies takie niekumate, wiec co dopiero przy dwoch ;-)

justa u nas 3 jezyki hehe. Konstancja robi tit, znaczy naciska nosek w garnuszku na klocuszek, albo naciska moj nos. Jak mowie "daj paluszka, amam pocaluje", to tez wyciaga palca i daje mi do calowania.

A Polka cale popoludnie rozkminiala jak wsadzic trzy chrupki na raz do buzi. Dwa to juz nuuuuda.....
Hahahahaha... Barteq ostatnio siedział i jadł chrupki i przyszła prababcia, której dawno nie widział, no i jak chciała go pogłaskać, to ten jednocześnie załadował 2 chrupki do buzi i zaczął ryczeć... żarłok!!!

I wczoraj łaskawie sie odezwał! Trzymałam paczkę Flipsów w ręce dla Kuby, a tu nagle z krzesełka dobiegło nas radosne ;DA DA DAJ DAMDA! i tak kilka razy z wyciągniętymi rączkami aż nie dostał chrupki :-D Kuba tez pierwsze świadome powiedział DA! Ale jaja!
Dzisiaj jak zobaczył butle z mlekiem, to było to samo :-)

aniez...ależ bystre te twoje chłopaki...nie zginą w życiu...heheheh

Moje Borysiątko dzisiaj samo usiadło:-). On raczej zwolennikiem stawania był, ale dzisiaj wyszlam na moment do kuchni po chrupka dla niego, patrze a ten się podciaga na leżaczku i myk...siedzi....a jaki zadowolony był:-)

reklama
Do góry