reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Wiecie co dziewczyny
Tak jak moja Dominika nie spała w dzień to teraz śpi jak kamień w dzień
Dziś się z nią położyłam po 16aby odpocząć i zasnęłyśmy i niedawno się obudziłyśmy
Ciekawe o której teraz pójdziemy spać

No no ładnei sobie po spaniu dałyscie Rybcia;-)
A u nas ciagle spimy jak z zegarkiem w reku:tak: moje Dziecie nauczone spac od 8 do 8:tak: no problem:-D i w dzien drzemka od 12 do 14:tak: codziennie to samo:tak:

No no ładnei sobie po spaniu dałyscie Rybcia;-)
A u nas ciagle spimy jak z zegarkiem w reku:tak: moje Dziecie nauczone spac od 8 do 8:tak: no problem:-D i w dzien drzemka od 12 do 14:tak: codziennie to samo:tak:
Marta ty to masz fajnie, Natalka nie sypia w dzień juz od jakiś 2-3 meisiecy, a moze i dłuzej buuuuuu brakuje mi tych 2 godzin,a le ona kurde zawsze problem ze spaniem w dzien miała :(

reklama
Do góry