NO wlasnie Dori widze ze to juz lada moment. Powiem Ci ze to ze chce tylko mamusi moze oznaczac juz ze jest zazdrosna o Ciebie. Takie male dzieci sa bardzo madre duzo rozumieja i sa sprytne. U nas zazdrosc Maksa o Maje dopiero teraz sie zaczela i mamy maly problem z tym ale wspolpracujemy z nauczycielka Maksika i jak narazie widzimy troche poprawy.
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Oglądając tv mały się wtulił i zasnął :-) ale słodziaż malutki. Dori ty niebawem rodzisz jacie smole ale ten czas leci
Rybcia_21
Fanka BB :)
dori współczuje nocek i wstawania do Klaudii
A tu jeszcze trochę i drugi bobasek się pokaże
Jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze i dasz rade ze wszystkim.
A tu jeszcze trochę i drugi bobasek się pokaże
Jestem dobrej myśli że wszystko będzie dobrze i dasz rade ze wszystkim.
Dori, zeby nie zapeszyc. Jeszcze niedawno maja tez sie w nocy budzila dosyc czesto. Ale wkoncu to minelo, troche nas to meczylo ale jakos dalismy rade. Maja budzila sie na picie dostawala pic i spala dalej i tak wkolko. I nagle z dnia na dzien zaczela przesypiac cala noc
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Widzę, że więcej dzieci ma jakiś taki rozregulowany okres. My już (chyba) ustabilizowaliśmy się, ale jakiś czas temu też Julek wieczorem buszował i nie chciał spać, ja padałam przed nim, a usypiał tata.
vici
Victor mial w nocy 3 godziny bezsenne a teraz odsypia.Ciekawe kiedy wstanie
Rybcia_21
Fanka BB :)
vici oj to nie zazdroszczę takiej pobudki w nocy.
A moja perełka się przestawiła i zasypia tuż po 20 imam wtedy spokoju do jakies 10 rana
A moja perełka się przestawiła i zasypia tuż po 20 imam wtedy spokoju do jakies 10 rana
reklama
vici
Dzieki za wspolczucie,dzis moze bedzie lepiej zobaczymy