reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

a tatusie jak??

reklama
no i supre się udało, ze Franek już jest z nami, bo teraz mam tydzień aby dojśc do siebie.. i małżonek mój jest z nami.. bardodba o mnie i synka - sam przewija i pilnuje Ani.. w zasadzie to cały czas ją zagaduje.. aż nie wiem skąd w nim tyle energii do tego, bo jakoś wcześniej nie przejawiał chęci do zabawy z nią :D ale może to synek tak wpłynął.. generalnie jest nieźle :D

Moi rodzice niby się przejmują, a pojechali przedwczoraj na tygodniowe wakacje. Stwierdzili, że i tak na pewno nie urodzę do ich powrotu...
Niby do niczego mi rodzice nie potrzebni, ale jakoś dziwnie się poczułam , zwiali akurat teraz...
No i teraz w razie czego mogę liczyć tylko na męża, a on biedny miał wyjeżdżać w środę na trzy dni na spotkanie firmowe. Teraz kombinuje, żeby nie pojechać i być w razie czego na miejscu. Jedyny plus to fakt, że mogliśmy się przeprowadzić do domu rodziców, a oni nie dość że mają ogród i mogę sobie siedzieć na świeżym powietrzu przez pół dnia to mieszkają bardzo blisko szpitala, w którym chcemy rodzić.

Witam - tu mąż Theii... dzisiaj o 8.15 przyszła na świat nasza ukochana Emilia Róża... przecudnej urody po mamie dama:))) przeszczęśliwi jesteśmy! Poród był naprawdę szybki a historia chyba jak u Renee (jak pomyliłem to wybaczcie) Teraz Thea leży w pokoiku z Milusiem naszym przepieknym i pewnie słodko śpią - a tata padnięty po całym dniu (zaczęło się o 3 w nocy) kładzie się na drzemkę - a po wstaniu... myk - do dziewczynek:)))

pozdrawiam!

P.S.: Jak Thea to zobaczy to pewnie wyedytuje i napisze po swojemu - nie mam daru opisywania tak niesamowitych chwil:))

THEA jeszcze raz ogromniaaaaaaaaaaaste gratulacje dla ciebie i córci ;D :-* :-* :-* :-*

gratuluję też mężowi THEI, który świetnie się spisał i dzięki ze nas powiadomił w piękny sposób ;)

wyszło super ;)

a teraz odpoczywajcie i cieszcie się z narodzin córeczki!! pozdrawiam

moj mąż przyszly tatus po moim jednonocnym pobycie w szpitalu stwierdzil ze bedzie przy porodzie :p obsluga personelu u mnie pozostawia wiele do zyczenia ja nie wiem dlaczego one wszystko z łaską wielką robią czy ja mam dac kazdej w lape? niech spadają na drzewo :D matko ja juz chce urodzic mojemu zostal tydzien wolnego ::)

Dzikusko to ty jeszcze nie urodziłaś?? dziewczyno żal mi cię :-[ idź i daj tym głupim babom w ryja a nie w łapę :p >:D

reklama
bylam w szpitalu; u mnie porod wywoluja 10 dni po terminie wiec ja do 13 wrzesnia nie mialam zamiaru tam siedziec; w poniedzialek ide juz na stale chyba ze do tego czasu sie rozdwoje a jak nie to 13 bedzie wywolanie; narazie mamy 5 dni PO :( a wypisalam sie po wszystkich badaniach i lekarze stwierdzili ze wszystko ok wiec wyszlam na zadanie; ja mam 5 minut do szpitala taksowka;

Do góry