reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a co mówi waga..

reklama
Agutko bardzo oczekuje twojego rozwiązania :) zobaczysz, jak przyjdzie to bedziesz później sie zastanawiała jak ta ciąża szybko mineła :)

Cleosiu,dziekuje sliczniuchno. :-*
Bo tak kurcze wszystkie Dziewczynki do mnie pisza,co mnie bardzo cieszy ;D ale chcialabym sie wreszcie odwdzieczyc tym samym. :) No i moc przytulic te moje Malenstwo i przeprosic za to,ze sie tyle na poczatku ciazy wycierpiala... ::) :(
A ciaza... Ja juz teraz sie zastanawiam,kiedy te 9 miesiecy minelo. :o Jeszcze niedawno robilam test. ;)

AGUTKO ja cie doskonale rozumiem mi tez tylko pare godzin moze zostalo i czeakam z niecierpliwoscia kiedy malemu zechce sie wyjsc oby nie za dlugo wszystko juz gotowe ale najwazniejszego skarbu jeszcze nie ma:)
pozdrowienia

Kamcia,Tobie to juz naprawde niewiele zostalo. :) Trzymam kciuki,zeby szybko i jak najmniej bolesnie wszystko poszlo! :D Ja juz tak bardzo chcialabym przytulic Moja Moja i tylko Moja Coreczke,ahhhh... :) Chyba sie zaraz porycze... ::)

To już zamykając moje przyrosty wagi - pozostaje +11.
Ciekawe jak mi potem będzie spadała ta waga. A plany mam ambitne - chcę też zrzucić to, co mi po Julce zostało...

Marrtruda, masz cudowny przyrost wagi! Ja jestem na plusie 16kg :(. A tak naprawde lacznie z wszystkimi to +22 :(. Chcialabym o tyle mniej wazyc jakis rok po porodzie... A poki co czekam, az Bartek wyskoczy z brzucha. Jak na razie mu sie nie spieszy...

reklama
Do góry