Hope99
Fanka BB :)
Nie napisałam nic obraźliwego w stosunku do autorki- nie napisałam, że jest gruba bo nie wiem czy te 73kg to tkanka tłuszczowa czy też mięśnie. Nie napisałam też, że powinna chudnąć skoro tyle waży tylko, że ma z czego gubić wagę- bo niedowagi nie ma więc schudnięcie tych 2kg w jej przypadku nie jest niebezpieczne- co innego gdyby ważyła 45kg- chudnięcie mając niską wagę może być niebezpieczne bo taka osoba nie ma praktycznie tkanki tłuszczowej.
Akurat to JEST OPINIA LEKARZA, że jeśli ktoś ma z czego to ma prawo schudnąć w ciąży bez wpływu na dziecko- w przeciwieństwie do osób z niedowagą.
Także Panie obrończynie wyższej wagi- jeśli was uraziło to co napisałam to może warto iść do specjalisty i to przepracować- np nauczyć się dystansu do siebie lub popracować nad tym w inny sposób i polubić swoje ciało bo widocznie macie z tym problem skoro rusza was to, że ktoś uważa, że waga ponad 70kg to nie jest niedowaga.
Akurat to JEST OPINIA LEKARZA, że jeśli ktoś ma z czego to ma prawo schudnąć w ciąży bez wpływu na dziecko- w przeciwieństwie do osób z niedowagą.
Także Panie obrończynie wyższej wagi- jeśli was uraziło to co napisałam to może warto iść do specjalisty i to przepracować- np nauczyć się dystansu do siebie lub popracować nad tym w inny sposób i polubić swoje ciało bo widocznie macie z tym problem skoro rusza was to, że ktoś uważa, że waga ponad 70kg to nie jest niedowaga.