reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a co mówi waga..

miska nie kracz :) ja odkad sie zaczal 9 miesiac mam skurcze bole itp a dziecko sie trzyma; normalnie zazdroszcze tym ktore rodzą z zaskoczenia miesiac czy 2 tygodnie wczesniej; ale co ma byc to bedzie; moj fasol sie nie spieszy :( moj maz juz marudzi i gada do brzucha ze wolne chce :D

reklama
No ja będę się ważyć w przyszłym tyg jak pojadę robić ostatnie badania. Tam stoi taka elektroniczna duża waga, która z 2 zł waży i mierzy itp aż sie boje ile tym razem pokaze ::) :p ;)

DZIKUSKA ja ma skurcze już chyba od dobrych 3 mc, ale do tej pory wszystko było ok, szyjka trzymała jak diabli :) i ja też, ale teraz to juz główka bardzo nisko, i wszystko moze sie zdazyc :) jak to mówi lekarz, zobaczymy jak bedzie, MOZE POWINNAŚ POWAŻNIE POROZMAWIAĆ Z DZIDZIĄ, ZEBY SIE WRESZCIE ZDECYDOWAŁA :) :) :)

No ładnie, to wygląda na to, że tylko ja tak nadrobiłam.... a to jeszcze 24 dni wg suwaczka! ::)
Nie wiem, gdzie mi się podziały te kilogramy - nadal mi z tyłu żebra widać... bo z przodu to Brzuchacz zasłania, strasznie wysoko jeszcze siedzi :)

ja mam dalej 15 na plusie chyba juz nie pzytyje zostalo jeszcze pare dni i raczej po porodzie zejde troche z wagi ciekawe ile mi zajmie powrot do noramlanej figury bo stos spodni w szafie czeka hii
pozdrawiam mamuski

reklama
MJU ja sie pocieszam tym że może przynajmniej te pierwsze dwa tyg po porodzie te co najmniej 8 kg ze mnie zejdzie. Mam nadzieję że parę tych kg to jest nagromadzona woda i reszta :p ;)

Do góry