reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

a co mówi waga..

miska nie kracz :) ja odkad sie zaczal 9 miesiac mam skurcze bole itp a dziecko sie trzyma; normalnie zazdroszcze tym ktore rodzą z zaskoczenia miesiac czy 2 tygodnie wczesniej; ale co ma byc to bedzie; moj fasol sie nie spieszy :( moj maz juz marudzi i gada do brzucha ze wolne chce :D

reklama
No ja będę się ważyć w przyszłym tyg jak pojadę robić ostatnie badania. Tam stoi taka elektroniczna duża waga, która z 2 zł waży i mierzy itp aż sie boje ile tym razem pokaze ::) :p ;)

DZIKUSKA ja ma skurcze już chyba od dobrych 3 mc, ale do tej pory wszystko było ok, szyjka trzymała jak diabli :) i ja też, ale teraz to juz główka bardzo nisko, i wszystko moze sie zdazyc :) jak to mówi lekarz, zobaczymy jak bedzie, MOZE POWINNAŚ POWAŻNIE POROZMAWIAĆ Z DZIDZIĄ, ZEBY SIE WRESZCIE ZDECYDOWAŁA :) :) :)

No ładnie, to wygląda na to, że tylko ja tak nadrobiłam.... a to jeszcze 24 dni wg suwaczka! ::)
Nie wiem, gdzie mi się podziały te kilogramy - nadal mi z tyłu żebra widać... bo z przodu to Brzuchacz zasłania, strasznie wysoko jeszcze siedzi :)

ja mam dalej 15 na plusie chyba juz nie pzytyje zostalo jeszcze pare dni i raczej po porodzie zejde troche z wagi ciekawe ile mi zajmie powrot do noramlanej figury bo stos spodni w szafie czeka hii
pozdrawiam mamuski

reklama
MJU ja sie pocieszam tym że może przynajmniej te pierwsze dwa tyg po porodzie te co najmniej 8 kg ze mnie zejdzie. Mam nadzieję że parę tych kg to jest nagromadzona woda i reszta :p ;)

Do góry