reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

a co mówi waga..

ja tez nie mysle co bedzie pozniej :) zylaki, rozstepy, obwisle piersi, za duzy brzuch; czy bede sie tym przejmowac majac moja fasolke w koncu obok? eee nie bardzo :) ale w pazdzierniku mozemy zalozyc temat co nam zostalo i jak sie tego pozbyc :D aj zapomnialam z tego wszystkiego 12 kilo do przodu mamy cale 62 i wszystko w brzuchu noszeee niedlugo kregoslup mi siadzie :D

reklama
A ja nad tym wszystkim będę się zastanawiać po porodzie. Wszyscy mówią, że jak na ósmy miesiąc to mam mały brzuch, więc mam nadzieję, że znowu tak bardzo mnie na finiszu nie "wywali" i mój brzuch w miarę szybko dojdzie do siebie nie zwisając za bardzo ;D A wydaje mi się, że pielęgnacja naszych maluchów będzie takim ćwiczeniem, że za bardzo nie będziemy musiały się wysilać, żeby robić jeszcze coś specjalnie przy brzuchu ;) ;D

O wszystkim dowiemy się już niedługo. ja to napewno będę miała nad czym popracowac ale wszystko w swoim czasie. Są specjalne ćwiczonka na mięśnie brzuszka - fakt wyczerpujące ale efekt zadowalający (wypróbowałam)

Mi brakuje pilatesu - świetnie się po nim czułam, kręgosłup nie bolał... od stycznia zaczynam znowu chodzić choćby nie wiem co...

Kurde,niedawno sie wazylam,a tu juz tydzien minal i trzeba bylo stanac ponownie na wage. ;) Ale kurka te tygodnie uciekaja jednak,ulala. :D Wiec moja waga pokazala -1kg,hihi. ;) Pierwszy raz schudlam w ciazy. ;) Ale to pewnie od tego upalu,bo wszystkie kalorie z potem wychodza,a i mniej sie je,a wiecej pije. :) Wiec na chwile obecna +14kg. ;)

Moja waga jest bezmienna w ostatnim miesiącu bo 9 kilosów na plus i nic dalej ;D

reklama
a ja przez te upały mam 2 kg różnicy między wagą poranną a wieczorną! Całe szczęście, że mam dobre ciśnienie bo już bym się zaczęła martwić :)

Do góry