reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a co mówi waga..

reklama
już zaczynam się bać co mi ta waga pokaze, ja waze sie 1 i 15 każdego miesiaca. czuje że tym razem troszke tego będzie

01.01.06. - 72
15.01.06. - 71,5
01.02.06. - 71
15.02.06. - 71
01.03.06. - 71
15.03.06. - 71,8
01.04.06. - 72
15.04.06. - 73,5
01.05.06. - 75,5
15.05.06. - 76.5
01.06.06. - 77,2
15.06.06. - 78,2
01.07.06. - 79,2
15.07.06. - 79,6
01.08.06. - 81,5
nadal nie jest źle ;) przez miesiac 2300g

A ja dzis sie wazylam w domku po obfitym obiadku i wyszlo,ze przez tydzien przytylam ... 3kg! :o Normalnie szok,bo przeciez ja sie nie mam sily nawet objadac w te upaly,zeby az tak przytyc... ::) :p

Umnie do tej pory na każdej wizycie waga wskazywała kilogram więcej(raz na miesią).Teraz po trzech tygodniach podniosła się o 2,5.Po mnie miewidac może brzusze ciut urósł,więc pewnie mała przybrała na wadze.

reklama
Edziu,wlasnie ja sie tak wazylam zawsze po obiadku... Ale w ogole ostatnio cos ta waga mojego cialka jest dziwna... Tydzien temu we wtorek sie wazylam i wyszlo 82kg,czyli 14kg na plusie... Pozniej mialam wizyte u gina w czwartek i waga niby wynosila 84kg,czyli przez 2 dni przybylo mi 2kg. :o No i dzis kolejny kg,az mi sie cos wierzyc nie chce...
Tylko,ze te moje cycochy,to chyba ze 4kg waza albo i lepiej. :p

Do góry