reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

a co mówi waga..

reklama
nieźle nam ta waga idzie w góre:) ja mam dziasiaj 11kg do przodu:) w sumie to zadowolona jestem mój Misiek tylko nie chce mnie na rekach nosic bo mówi że za cieżka jestem.... :D

U mnie już prawie +10kg.
Gdzie to się podziewa? ::) Chyba w brzuszku, bo reszta wcale nie tak bardzo, a kolana to mi schudły :p

Ja czuję te swoje +12 głównie w tyłku (poza brzuchem oczywiście ;)), wszystkie gacie są na mnie przyciasnawe, muszę kupić kilka par nowych, większych na wielkodupną mamuśkę ;D

No ja zdecydowanie źle się czuje z tymi dodatkowymi kg :p jak tylko będę już w stanie to będę się musiała za siebie wziąć ::)

no więc u nas spowrotem plus 9 kg,ale coś czuję,że po weekendzie i gotowaniu mego lubego dychę przekroczymy :p
ja swoje kg najbardziej odczuwam na brzuszku i nogach,Skarbek juz mi nawet na nie klamerki próbował przypinać ::)

Co zamierzacie robić z brzuchem po porodzie? Ja już się zaopatruję w żel poporodowy Musteli a po trzech miesiącach idę na elektrostymulację i parę innych zabiegów. Mam nadzieję, że brzuch wróci do poprzedniego wyglądu...

reklama
ja póki co się nie przejmuję, co zrobię z brzuszkiem "po" w sumie aż tyle nieprzytyłam (chyba) żeby aż tyle go tam zostało, ale jakby co mąż sportowiec na pewno nie pozwoli mi nosić oponki ;D

Do góry