Patii26
Fanka BB :)
O to jesteśmy w tym samym wiekuDzieci 6, 8 i 9. Mąż 37 a ja w tym roku 30 więc chciałabym sobie zrobić prezent![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to jesteśmy w tym samym wiekuDzieci 6, 8 i 9. Mąż 37 a ja w tym roku 30 więc chciałabym sobie zrobić prezent![]()
Podczas starań jak najbardziej.Dziewczyny bierzecie ibuprofen podczas starań? Ja mam ciśnieniowe bóle głowy i paracetamol mi nie pomaga.
Czyli w miarę możliwość można przez najbliższe dni poszalećMy wczoraj zaczęliśmy już działać, ale raczej na spontanie to było
Dziś 13 dc i test owu z rana już ma fajną barwę , więc liczę na to, że jak wrócę z pracy to już będzie mocna kreska, bo właśnie Msc temu miałam dokładnie tak jak dzus, że w 13 dc rano była jeszcze jasna kreska a popołudniu mocna krecha pik. I na drugi dzień owulacja, odczuwalna mocno
Zdj testu owu z rana.
Ja oczywiście też myślę non stop o testowaniu itd. przy staraniach o starsze córki też wariowałam. Ja dostaję jakaś obsesję podczas starań i nie mogę przestać o tym myślećJa miałam w tym cyklu podejść na spokojnie a już się zastanawiam kiedy pierwsze testy robićoszaleje
Jestem obecnie na wychowawczym i miałabym wrócić do pracy w lipcu. Mam nadzieję, że się uda do tej pory.A gdzie pracujecie? Czy ewentualna ciąża koliduje z wykonywanymi czynnościami?
Ja bym jeszcze dziś podziałała na wszelki wypadekMam pytanie o testy owulacyjne. Miałam pozytywny test w niedzielę i wczoraj. Wczoraj również miałam mega ból owu i ból piersi. Działaliśmy z mężem w niedzielę, wczoraj nie było takiej możliwości niestety. Dziś test już blady. Chyba dziś możemy sobie odpuścić? Chętnie bym dziś odpoczęła![]()
Jeśli wczoraj nie było nic to dziś możecie w razie "w"Mam pytanie o testy owulacyjne. Miałam pozytywny test w niedzielę i wczoraj. Wczoraj również miałam mega ból owu i ból piersi. Działaliśmy z mężem w niedzielę, wczoraj nie było takiej możliwości niestety. Dziś test już blady. Chyba dziś możemy sobie odpuścić? Chętnie bym dziś odpoczęła![]()