MamaR
Fanka BB :)
Piękny prezent by byłDzieci 6, 8 i 9. Mąż 37 a ja w tym roku 30 więc chciałabym sobie zrobić prezent![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny prezent by byłDzieci 6, 8 i 9. Mąż 37 a ja w tym roku 30 więc chciałabym sobie zrobić prezent![]()
Ja odwrotnie,najpierw dzieci potem kariera a teraz znowu się zachciałoPiękny prezent by byłMyśmy późno zaczęli starania o dzieci bo kariera, bo nie taka umowa, studia a teraz myślę że trzeba było od razu po ślubie robić a nie czekać
![]()
Dziewczyny ja sobie chyba jeszcze strzele dzisiaj teścik, bo coś mi nie daje spokoju. Pewnie to tylko moja głowa wariuje, no ale cóż. Wczoraj w sumie jak się przyjrzałam to coś na kształt kuzyna cienia cienia widziałam, ale możliwe że to była testowa, albo moje oczy już wszędzie widzą kreski. W każdym razie, 10 zł to nie majątek za test (producenci testów i tak już zbili na mnie majątek przez te kilka miesięcy) a ja może rozwieje wszelkie wątpliwości. Jeśli teraz się nie udało to dopiero w czerwcu kolejna próba bo mój wyjeżdża na dwa miesiące
także trzymajcie kciuki, może akurat jakimś cudem
![]()
I jak?Dziewczyny ja sobie chyba jeszcze strzele dzisiaj teścik, bo coś mi nie daje spokoju. Pewnie to tylko moja głowa wariuje, no ale cóż. Wczoraj w sumie jak się przyjrzałam to coś na kształt kuzyna cienia cienia widziałam, ale możliwe że to była testowa, albo moje oczy już wszędzie widzą kreski. W każdym razie, 10 zł to nie majątek za test (producenci testów i tak już zbili na mnie majątek przez te kilka miesięcy) a ja może rozwieje wszelkie wątpliwości. Jeśli teraz się nie udało to dopiero w czerwcu kolejna próba bo mój wyjeżdża na dwa miesiące
także trzymajcie kciuki, może akurat jakimś cudem
![]()
Jeszcze nie robiłamI jak?
Ja bioręDziewczyny bierzecie ibuprofen podczas starań? Ja mam ciśnieniowe bóle głowy i paracetamol mi nie pomaga.
Ja często biorę solpadeine z racji migren, w zeszłym cyklu też brałam a potem zobaczyłam 2 kreski, był to jednak biochemDziewczyny bierzecie ibuprofen podczas starań? Ja mam ciśnieniowe bóle głowy i paracetamol mi nie pomaga.
My wczoraj zaczęliśmy już działać, ale raczej na spontanie to byłoW tym cyklu wybitnie czułam ból prawego jajnika a potem całego podbrzusza , więc zgodnie z testami owu oraz moimi odczuciami owulacja była na przełomie z niedzieli na poniedziałek, czyli wczoraj, działaliśmy z mężem ostro od sobotyowulacja wystąpiła w 20dc , choć myślałam że będzie wcześniej ale też moje cykle są rozbieżne, począwszy od 32dni do 38