reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Ok, no i często się tak robi, że zapisy się zaczyna pod koniec miesiąca, ale z rozmowami przenosimy się na kolejne kreski dopiero z nowym miesiącem 😉
i ja muszę tu nadmienić iż to jest moja zasługa 😂 kiedyś jak były kreski, to w sumie w połowie miesiąca powstawaly nowe i wszystkie dziewczyny, które już były po testowaniu i było negatywnie, przenosiły się na nowy wątek. I często dziewczynami zapisanymi na koniec miesiąca nikt się nawet nie interesował, nie miały nawet ikonki wstawionej, bo już nikogo to nie obchodziło.
I ja zarządziłam, że tak nie wolno i wprowadziłam zasadę, że póki miesiąc trwa, należy gadać na wątku danego miesiąca! Dać szansę wszystkim dziewczynom, które testują.

reklama
Może już nie będzie kolejnego cyklu 😆🍀 Zazdroszczę tej szybkiej owulacji. U mnie to i w 35dc potrafiła być 🥺
miejmy nadzieję 🍀🤞🤭 na to liczę

no mocno mi podpasował termin tej owulacji 🤭 w tygodniu by było gorzej. A dziś 15dc 🙈 Może jeszcze jutro dla pewności jakaś poprawka jak się uda haha

Ale zobacz, ja w tamtym cyklu zazdrościłam jednej dziewczynie takiej szybciej owulacji i do mnie tak szybko przyszła 🤭🤞

i ja muszę tu nadmienić iż to jest moja zasługa 😂 kiedyś jak były kreski, to w sumie w połowie miesiąca powstawaly nowe i wszystkie dziewczyny, które już były po testowaniu i było negatywnie, przenosiły się na nowy wątek. I często dziewczynami zapisanymi na koniec miesiąca nikt się nawet nie interesował, nie miały nawet ikonki wstawionej, bo już nikogo to nie obchodziło.
I ja zarządziłam, że tak nie wolno i wprowadziłam zasadę, że póki miesiąc trwa, należy gadać na wątku danego miesiąca! Dać szansę wszystkim dziewczynom, które testują.
Nadrobiłam sporo kresek wstecz zanim sama dołączyłam i uważam, że to uczciwe i po prostu miłe 😉 Nawet jeśli teraz dwie ostatnie dziewczyny nie dały znać co u nich, to mamy jeszcze choćby Paulę, która z nami na kwietniowe kreski nie przejdzie.

Bardzo mądrze ♥️

reklama
@Roma_ntiko czy wszystko okej? Jakoś tak posmutniałaś w tych postach :(
Wszystko okej, tylko po prostu po tej akcji gdzie odpisywało wiele osób nie zapisanych na wątek i tych komentarzach o nowych kreskach co się włos na głowie jeżył, trochę się spłoszyłam. 😄(Też dla kultury społeczności nadrobiłam trochę kresek do tyłu z różnych lat :), żeby nie było że nie zerknęłam jak to wyglądało kiedyś)
Nie chcę otwierać puszki Pandory i dyskusji, tylko się podzielić 🙏

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry