reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Właśnie narzeczony przyszedł z pracy CHORY... Chrypa na gardle, bolą go mięśnie i gardło 😫 no nieee !!! Na bank nie będzie miał siły wieczorem na seksy 😫 a to przekreśli ten cykl, bo wczoraj pik dziś mocno odczuwalna owu 😣 I az mnie skręca, bo to taka okazja by się udało !!
Trzymajcie kciuki by dziś chciało mu się i dał radę 🤞🤞🤞🍀🍀🍀
Trzymam 🤞🤞🤞🍀🍀🍀

reklama
Można mi wpisać @, po wczorajszym epizodzie depresyjnym wracam do gry, przynajmniej tyle, że nie musiałam długo czekać na nowy cykl 😊 zastanawiam się nad progesteronem w II fazie cyklu, planuje w tym cyklu monitoring, zobaczymy co powie moja lekarka 😁

Dziewczyny, które biorą euthyrox/letrox jaki odstęp czasu robicie od kawy? Zastanawiam się, czy nie za szybko ją piję po wzięciu tabletki...
Ja czytałam, że czarna kawa nie wpływa na wchłanianie eutyroxu, ale nie pamiętam gdzie. Ja piję kawę czarna tak koło 15 minut po, z czymkolwiek innym wstrzymuje się min. 30 minut

reklama
Do góry