reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Ja miałam siedzieć grzecznie do spóźnienia miesiączki i nic nie badać do tego czasu.ale mam jakieś dziwne wrażenie że u mnie po tym zastrzyku ten pęcherzyk jednak nie pękł.totalnie nie czuje się jak po owulacji.zawsze mega bolą mnie piersi,a teraz totalnie nic.w dodatku co chwilę ciągną mnie jajniki na zmianę raz prawy raz lewy i trochę mnie to martwi.nie byłam na wizycie żeby sprawdzić czy pękł bo musiałam ją odwołać,miałam inne rzeczy na głowie.i chyba podjadę sprawdzić chociaż progesteron czy faktycznie ta owulacja wgl była 🤔

Mnie pół nocy brzuch pobolewał jak na miesiączkę więc zeszłam na ziemię z nadziejami. Pewnie cykl mi się rozjechał przez chorobę i dostanę okres wcześniej.

U mnie dzisiaj z rana:
Proszę wszystkie o 🤞

Załączniki

• IMG_3090.jpeg
    IMG_3090.jpeg
    803,4 KB · Wyświetleń: 161
  • IMG_3091.jpeg
    IMG_3091.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 164
reklama
Do góry