To nie jachyba że mi słownik spłatał figla ale to chyba była Arkada
![]()
reklama
Sama napisałaś że bez rożka nie nakarmisz dziecka spod pachy. To miałaś na myśli rogala po prostu tak?![]()
Załączniki
Tego szukałam! Dzieki Wielkie!jakby co znalazłam ten rożek co można go prać w 90 stopniach i jest za 99 złpodsyłam link. Ja dostałam taki sam rożek różowy dla córeczki
![]()
Rożek niemowlęcy
Rożek niemowlęcy z wypełnieniem uszyty ze 100% bawełny. Przewiązywany bawełnianą, kolorową wstążką. Po rozłożeniu może służyć jako mata do zabawy dla niemowląt. Wyprodukowano w Polsce.rpstore.pl

Mi polozna mowila, że po szpitalu dobrze wyprac wszystko w minimum 60 stopniach, stąd bylo moje pytanie

Nie mam pojecia tezA czym się różni rożek do karmienia a do noszenia? Pytam serio bo zawsze myślałam że rożek to rożek![]()

Ja myślałam o takim miękkim, żeby dzidzius mial naturalna pozycję i żeby było mu wygodnie.
Tam już była kropka i nowe zdanie odnoszące się do reszty, po kropce pisałam już o dzieciach karmionych na poduszkach dlatego myślałam, że to oczywiste że odnoszę się już do rogalaMi o to chodziło ale już mając wiedzę że byla też mowa o rogalu i wgl to zrozumiałam że po prostu zlał mi się ten rożek z poduchami i zrozumiałam że bez rożka nie nakarmisz spod pachy

Palinka13
Moderator
slabo bo musze ulepic pierogi a nie chce mi sieAle się tu dzieje
Jak się czujecie Dziewczyny?

reklama
Pierogi? Ambitnieslabo bo musze ulepic pierogi a nie chce mi siei juz zrobilam trzecie pranie . Zmotywowalam sie i kupilam juz wszystkie plyny do ubranek i chyba od jutra zaczynam z ciuszkami malego . Chyba ze cos mi pilnego wypadnie hahahha

Mi ciagle cos wypada, najczęściej drzemka