Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny wczoraj tak strasznie czułam jajnik a dziś mam takie lekkie plamienie, jak to było z tym plamienie implantacyjnym?to jest na wczesnym etapie?zdziwila mnie ta krew dziś
Właśnie czytam i racja to zdecydowanie za wcześnie choćby nawet na to...ciekawe skąd to plamienie....Rzadko się ono zdarza i to dopiero raczej 7-10 dni po owulacji![]()
Też o tym pomyślałam, zobaczymy jak coś w czerwcu zrobię sobie badaniaOby za niski progesteron nie mieszał :-/
Chociaż czytam że plamienie przy dniach owulacji może się zdarzyć i nie świadczy o niczym złym.Nie chce się tez nakręcaćOby za niski progesteron nie mieszał :-/
Tylko spokój nas wszystkich uratuje :-)Chociaż czytam że plamienie przy dniach owulacji może się zdarzyć i nie świadczy o niczym złym.Nie chce się tez nakręcać
Chociaż czytam że plamienie przy dniach owulacji może się zdarzyć i nie świadczy o niczym złym.Nie chce się tez nakręcać
Tylko spokój nas wszystkich uratuje :-)
Ja juz zaczynam w sobie ciążowych objawow szukać hahadzisiaj na przykład, większość dnia przespalam. Ogolnie, to lubię dużo spać, ale dzisiaj to ocxy mi się co chwilę zamykały. A cyce momentami okropnie swędziały.
A przeciez jesli nawet się teraz udalo, to ewentualny zarodek mógł sie jeszcze nawet nie zagnieździć![]()
Nawet nie świeżo, tylko tydzień po.A to Ty świeżo po owulce?