Elodia
Fanka BB :)
Pewnie pogoda. A do testowania 10 dni jeszcze no ale chyba na ewentualne objawy za wcześnie. Więc to raczej wina pogody.Mam to samo, śpię na siedząco serio...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie pogoda. A do testowania 10 dni jeszcze no ale chyba na ewentualne objawy za wcześnie. Więc to raczej wina pogody.Mam to samo, śpię na siedząco serio...
Ja dzisiaj mam takie dni płodne ze chodzić nie mogę bo tak mnie lewy jajnik ciągnie szok, a mówiłam ze w ogole dni płodnych nie czujePewnie pogoda. A do testowania 10 dni jeszcze no ale chyba na ewentualne objawy za wcześnie. Więc to raczej wina pogody.
Ja takie coś mialam od soboty wieczór do poznych godzin niedzielnych, w poniedziałek rano lekko coś tylko ćmiło do południa. Ale tak mnie prawy jajnik ciągnął, że hej :-)Ja dzisiaj mam takie dni płodne ze chodzić nie mogę bo tak mnie lewy jajnik ciągnie szok, a mówiłam ze w ogole dni płodnych nie czuje [emoji23]
Mi według tego co pamietam owulacja wypadała na wczoraj bo był 14 dzień cyklu, ale dziś mega czuje.Seks był z 19/20 maja wiec tak niby z 3 dni przed owulacją wychodzi wiec może być różnieJa takie coś mialam od soboty wieczór do poznych godzin niedzielnych, w poniedziałek rano lekko coś tylko ćmiło do południa. Ale tak mnie prawy jajnik ciągnął, że hej :-)
Tydzień powiedzmy po owu... To za tydzień w poniedzialek zatestuję.
Teraz to jedynie tradycyjnie cała mokra jestem, pełno śluzu mam. Ale miesiąc temu było to samo :-) także bez spiny. Jedynie co, to co chwilę mnie z jednej albo drugiej stronie pobolewa albo kłuje ktorys jajnik czy tam coś w podbrzuszu.
To trzymam kciuki :-) my cały poprzedni tydzień pracowaliśmy konkretnie, właściwie nadal pracujemy mimo, że po owu już dawno hehe.Mi według tego co pamietam owulacja wypadała na wczoraj bo był 14 dzień cyklu, ale dziś mega czuje.Seks był z 19/20 maja wiec tak niby z 3 dni przed owulacją wychodzi wiec może być różnie
Okaże się u nas było tylko dwa razy także raczej na nic nie liczę a teraz męża w domu nie ka także nici heheTo trzymam kciuki :-) my cały poprzedni tydzień pracowaliśmy konkretnie, właściwie nadal pracujemy mimo, że po owu już dawno hehe.
Pewnie wredna @ znowu niechciana przyjdzie i tak :-) chociaż cyce ledwo cuzję, a np miesiąc temu bolały jak cholera od dnia po owu do samej @.
A może jednak? Trzymam kciuki za was :-)Okaże się u nas było tylko dwa razy także raczej na nic nie liczę [emoji1][emoji1] a teraz męża w domu nie ka także nici hehe
Hej Dziewczyny, u mnie 8 dni do dnia okresu, już pomału odliczam dni do kolejnej serii testowania [emoji28] W tym cyklu mniejsze nadzieje, ale kto wie.
Co u Was, który dc? Czy Któraś teraz testuje?
To wy dziewczyny sobie przyjemnie działajcie a ja czekam [emoji16] Uruchamiam pierwsze testowanie w poniedziałek.
Dowiemy się w czerwcu z pierwszą córką udało się za pierwszym strzałem najlepsze było to, że mieszkałam w Kanadzie i wróciłam na wakacje i mowie a porobie sobie badania a ja odbieram je a Pani mówi do mnie tak ,,No jak na ten tydzień ciazy beta bardzo ładna „ a ja w szoku totalnymA może jednak? Trzymam kciuki za was :-)
Ooo z Kanady jesteś! Marzy mi się tam wyprowadzić, mąż ma tam bliską rodzinę.Dowiemy się w czerwcu z pierwszą córką udało się za pierwszym strzałem najlepsze było to, że mieszkałam w Kanadzie i wróciłam na wakacje i mowie a porobie sobie badania a ja odbieram je a Pani mówi do mnie tak ,,No jak na ten tydzień ciazy beta bardzo ładna „ a ja w szoku totalnym