reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
właśnie się wczytałam w harmonogram i widze, ze jutro będzie wiadomo dopiero czy dziecko się zakwalifikowało do przyjęcia w określonych przedszkolach.
Potem się pisemnie potwierdze, ze się chce tam zapisać i dopiero 27.04 będzie info czy dziecko zostało przyjęte.
Ale galimatjas...

Ja mialam juz miec wyniki w poniedzialek ale przeniesli na piatek. Jest tyle dzieci, ze otwieraja dodatkowa grupe.....ale w najbardziej od nas oddalonym przedszkolu, do ktorego nawet nie skladalam papierow i boje sie ze tam moga przerzucic dzieci, ktore sie w innych nie dostana... tak srednio mi to pasuje....

nie pytaj ja mam takie nerwy ze juz ryczec sie chce w dodatku wysprzatałam Igiemu pokój...nawet tesciowa stwierdziła ze przydaloby sie zeby w koncu poszedł bo i ze mna zle...tylko praca dom i dziecko ..nic wiecej ...nic...i sie kazdy dziwi skad jak taka nerwowa:wściekła/y:

Wiesz ja ostatnio tez mam strasznego nerwa... cały czas z Hania jestem! Od 6 rano, póżniej na 19 do pracy, wracam 23. I od rana znowu to samo :/ czasmi jestem już wykończona....:/ KOcham ją bardzo, ale chciałabym też odpocząć!
Osttanio jestem strasznie nerwowa, nie wiem czemu....

Oj Cleo to tak jak i u mnie ..... tez swiruje juz od tego siedzenia w domu ;/ Nigdzie nic nie idzie wyjsc ani załatwic o pracy nie mowiac. A dziecku wiadomo ze przyda sie kontakt z innymi dzieciakami i inna stymulacja rozwoju. W koncu w przedszkolu sie na tym znaja ;]
W przedszkolu Marcela wyniki dopiero po weekendzie majowym........:sorry:

Kobitki z Wwki saą wyniki w systemie!!!!!
Gocha się dostała, choć tyle dobrego... tylko muszę sprawdzić gdzie to przedszkole jest!:-D z wrażenia zapomło mnie się

reklama
Do góry