reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
niestety ,Igi nie dostał się...***** idę się wyryczeć..po *** ja pracuje po co mi to wszystko???

ja *******ę pod górkę ciagle :-( najbardziej mi jego szkoda..

Anawawka, Asia gratulacje...

Cleo głowa do góry, pisz odwołanie... J atez czuję, że mój się nie dostanie ale co tam odwołanka się popisze i a nóż-widelec...

tylko co ja mam napisać w tym odwołaniu to nie wiem :-/ chyba że poużalać się nad sobą ale pewnie nie ja jedna w takiej sytuacji..choć patzrac dookoła nie znam nikogo kto byłby w podobnej jak JA

Napisz, ze oboje z Twoim pracujecie, że nie macie w W-wie nikogo, z kim moglibyście zostawić Igiego, że bardzo zależy Wam, aby Igi miał kontakt z rówieśnikami - nie wiem, co tam się pisze dokładnie, ale taki mi się wydaje.. Pewnie Sawi, Kilolek i Ana coś Ci więcej podpowiedzą..

Cleo a Wy się rozliczylisce juz w tym roku????? chodzi mi o Pit. Bo jak nie to jeszcze bys mogl 1% podatku oddac potrzebujcej stolicy i wtedy napisac ze pracujecie tylko dokladnie ze same noce ciagniesz, co odbija sie na twoim zdrowiu bo nie ma przedszkola na nianie cie nie stac, niski dochod ze owszem zameldowanie macie tam ale tu oddalisciie 1%
Trzymam kciuki, oby sie udalo

reklama
niestety ,Igi nie dostał się...***** idę się wyryczeć..po *** ja pracuje po co mi to wszystko???

ja *******ę pod górkę ciagle :-( najbardziej mi jego szkoda..
napisz odwołanie...

tylko co ja mam napisać w tym odwołaniu to nie wiem :-/ chyba że poużalać się nad sobą ale pewnie nie ja jedna w takiej sytuacji..choć patzrac dookoła nie znam nikogo kto byłby w podobnej jak JA
doszedł mail do Ciebie? przeczytaj sobie co ja napisałam,zmień tam o pracy,że oboje pracujecie i nie masz nikogo bliskiego kto mógłby się zaopiekować dzieckiem a na prywatne Was nie stać,no i to co Kilolek napisała o podatku...

Do góry