maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ana, Asia - super- gratki!!!
Cleo, Agrafka, a jak u Was?
Cleo, Agrafka, a jak u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, ani na opiekunkę..Do tego co Maxwell powiedziała dodałam bym, że nie stać mnie na prywatne przedszkole a pracować też musisz.
napisz odwołanie...niestety ,Igi nie dostał się...***** idę się wyryczeć..po *** ja pracuje po co mi to wszystko???
ja *******ę pod górkę ciagle :-( najbardziej mi jego szkoda..
doszedł mail do Ciebie? przeczytaj sobie co ja napisałam,zmień tam o pracy,że oboje pracujecie i nie masz nikogo bliskiego kto mógłby się zaopiekować dzieckiem a na prywatne Was nie stać,no i to co Kilolek napisała o podatku...tylko co ja mam napisać w tym odwołaniu to nie wiem :-/ chyba że poużalać się nad sobą ale pewnie nie ja jedna w takiej sytuacji..choć patzrac dookoła nie znam nikogo kto byłby w podobnej jak JA