reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

Pathanka do 14 na 5 godzin na razie bedzie chodził.Chyba zaraz zadzwonię bo nie wytrzymam normalnie.....:-(

edit;

zadzwoniłam

Pani powiedziała że płakał dosłownie 5 minut zarazz dziewczynki przyszły sie z nim bawić bo tam wiekszość dziewczynek i to straszych wiec takie Nianie z nich hehe,zjadł pół bułki wypił bakusia i odkrecac poszedł kran :-Dczyli w swoim żywiole.MAm się nie martwić i być spokojna.

a powiem Wam że ta PAni Iza naprawde przesympatyczna drugiej PAni nie widziałam moze pozniej przychodzi.

uff ulzyło mi :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Brawo dla Igora:tak:

Pathanka trzymam kciuki!!!

Mamy już podpisaną umowę z przedszkolem. To z głowy;-)
Mimo tego , że mała zapisana do żłobka od okresu płodowego to od września raczej się nie dostanie.. chyba dopiero od grudnia.. a ja chciałabym pracować a tu kolejne miesiące w domu

CLEO super i brawa dla igorka, dzielny chłopczyk.

A my jutro mamy mieć wynik, ale ponoć Jasiek się dostał tylko, że od godziny 11, a nie od samego rana. Nie wiem co to za system musze jutro podpytać.

Cleo, super wieści!!!
Pathanka, trochę dziwne te godziny..daj znać jutro dokładnie:tak:
Martolinka, masakra z tymi żłobkami..kurcze, ja się cieszę , ze nam się udało:tak:

Maxweel wczoraj dostałam email od pani dyrektor , że przesunęliśmy się o kolejne 3 miejsca.. jestesmy na 156... zaczynalismy od 262. Pewnie we wrześniu będzie większa rotacja, ale na razie kicha

Jasiek się dostał do przedszkola tak jak pisałm od godziny 11 nie było dyrektorki, więc nadal nie wiem jaki mają system, ale z tego co widziałam są dwie grupy 3 latkówi jedna jest od 7.30 a druga od 11 :sorry2: Grunt, że się dostał, nawet jakbym znalazła pracę to teściówka go odprowadzi na tą 11.

reklama
Maxweel wczoraj dostałam email od pani dyrektor , że przesunęliśmy się o kolejne 3 miejsca.. jestesmy na 156... zaczynalismy od 262. Pewnie we wrześniu będzie większa rotacja, ale na razie kicha

Ja bym była dobrej myśli:tak: tak jak piszesz, we wrześniu dużo się będzie działo:tak:

Jasiek się dostał do przedszkola tak jak pisałm od godziny 11 nie było dyrektorki, więc nadal nie wiem jaki mają system, ale z tego co widziałam są dwie grupy 3 latkówi jedna jest od 7.30 a druga od 11 :sorry2: Grunt, że się dostał, nawet jakbym znalazła pracę to teściówka go odprowadzi na tą 11.

Ale i tak dziwne godziny:baffled:

Cleo brawa dla młodego:tak:

Do góry