reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
jezu jestem najgorsza panikara na świecie chyba dziś;-)

powiedzcie bo nie wiem ...czy mam PAniom przedszkolankom mówić takie rzeczy typu?pytajcie Igorka czy chce pic bo moze bedzie sie bałpodejsc do soliczka z napojami? żeby zwracały uwagę czy nikt go np nie szturcha czy coś??? one to wiedzą co robic i kurde pewnie każda matka tak gada ...jezu napiszcie coś

Igi mówie ciągle ze on bedzie w przedszkolu z Panią i z dziecmi a mama w pracy i potem ze ja przyjdę..mam nadzieje ze jest świadomy tego co mowi i nasze jutrzejsze rozstanie nie bedzie masakrą:-(

mysle ze beda to wiedzialy :D ale niektore rzeczy powinnas powiedziec np cos bardzo typowego dla niego ze np jak podskakuje to chce mu sie siusiu. Nie denerwuj sie, bedzie dobrze

hehe wiem Kilolku...

na razie w pieluszzce bedzie zeby sie oswoił ze wszystkim...

ale wiesz co tam jest 1 grupa 2,5-5 lat...wiekszosc dzieci na moje oko to ponad 4 latki...jak te przedszkolanki to ogarniaja :szok:

Dziecko mi wyfruwa z gniazda normalnie;-)

ok bo zaczynam chyba kogos przypominac z marudzeniem...jutr streszcze co i jak;-)

teraz chyba około 10, panie 2 plus 3 PAni do zajec rytmiki coś takiego ale grupa maks chyba moze miec 25 dzieci i sa zapisy...wiekszosc dzieci przyjdzie pewnie we wrzesniu to Igi bedzie juz "kozak" mam nadzieję;-)

Cleo - spokojnie, jasne, że wszystko możesz powiedzieć co Cię niepokoi, chcesz przekazać paniom.;-) Gosia np. uwielbia ciocie i idzie jak w dym, z uśmiechem na gębusi, za to Hanka próbuje beczeć, pożegnania są nasze krótkie z Gochą prawie żadne, bo tak się spieszy do środka, a z anką też krótkie z racji ryków, mówimy kiedy odbierzemy, całujemy, mówimy że jesteśmy z niej dumni, fajnie będzie się bawić itp.;-)

IGI JUŻ W PRZEDSZKOLU ...

wystroiłam łobuziaka hehe ,w kałużę nura dał kolano mokre ale to nic...nerwy od rana oczywiście u mnie....pół nocy nie spałam chyba...

zaprowadziłam dałam wyprawkę,Igi domagała się BAkusia bo zobaczył że jest powiedziałam że zaraz Pani Ci da.Pani go wzięła na rece żeby mi dał buziak ,zapytała gdzie mama idzie odpowiedział że do pracy jak się zorientował co jest grane ryk i do mnie....Pani spowrotem go wzięła pokazała Bakusia przybiegł ja się pozegnałam i wyszłam tak jak mi mówiła.Ryk okropny ...ja pierdziele to nie na moje nerwy i wyszłam ....:-(

dostałam od Pani nr i za jakąś godzinkę zadzwonię..odczułam ulgę owszem ale powiem Wam że ten płacz to najgorsze co może być ...:-(

reklama
CLEO trzymaj się daj znać jak zadzwonisz. Wczorajsze Twoje nerwy mi sie udzieliły, bo ja taka sam apanikara w tym temacie tak jak ty. Do której Igi będzie w przedszkolu?

Ja po 10 mam zadzwonić do naszego przedszkola, bo odebrała sekretarka i powiedziała, że wyniki już sa ale ona nie może udzielić mi informacji i żeby dzwonic jak będzie dyrektorka. No zobaczymy.

Do góry