reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)

Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)

A ile razy dziennie używasz ten pas i jak długo? bo ja też mam taki kupiony chyba w mango, ale jakoś ostatnio wogóle go nie używałam :sorry2:, bo byłam przekonana, że to taki "pic na wode" te pasy, ale teraz mnie chyba zmobilizowałaś tą wypowiedzią :tak::-D:-D

Mnie też mobilizujesz:-D:-D:-Dchwal sie który to jest od razu zamawiamy!!!!!Bo na allegro ich mnóstwo....

Mopek ale mnie rozbawiłaś z tym king kongiem bo ja też jestem wysoka i ważę 79 kg aż się popłakałam bo mi wyobraźnia zadziałała.
Anoli gratuluję wytrwałości i zgubionych kg.
Co do usuwania rozstępów to ja bym się zdecydowała na taki wydatek żeby się ich pozbyć nawet ostatnio czytałam o metodzie usuwania urządzeniem Bi-One .
No ale najpierw muszę się zdecydować czy chcę kolejną dzidzię czy nie bo to faktycznie bez sensu wydawać kasę jak planuje się jeszcze jedno dziecko.

reklama
a ja w końcu dostałam wczoraj @, wcale nie było mi teskno,a le chociaż sie juz nie martwię, że bede musiała iść do lekarza i wywoływac
No patrz!!! A ja się tak martwiłam razem z toba, bo też przestałam karmić mniej więcej wtedy co ty - ja też miałam w tym tygodniu przedwczoraj się skończył ;-)!!! (trochę szkoda, że na chrzciny - ale cóż poradzę??) Też się cieszę, że był :tak:

Do góry