Agatkas
Mamusia Zuzolka
Bardzo ma;lutko!! To ma dozownik i na cały brzuch ja tylko 2 razy naciskam i naprawdę malutko tego się zużywa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak cycków nie smarujesz to można. A dlaczego nie można elancyla???????
Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)
Dziewuszki polecam pasy wibrujące na brzuch (kiedys poruszałyscie ten temat) i nie koniecznie te drogie, ja kupiłam na allegro vibro shape za 90 zl i po 4 dniach juz widze efekty:-):-):-)
NOWY REWELACYJNY PAS VIBROSHAPE 2009 (591266807) - Aukcje internetowe AllegroMnie też mobilizujeszchwal sie który to jest od razu zamawiamy!!!!!Bo na allegro ich mnóstwo....
No patrz!!! A ja się tak martwiłam razem z toba, bo też przestałam karmić mniej więcej wtedy co ty - ja też miałam w tym tygodniu przedwczoraj się skończył ;-)!!! (trochę szkoda, że na chrzciny - ale cóż poradzę??) Też się cieszę, że była ja w końcu dostałam wczoraj @, wcale nie było mi teskno,a le chociaż sie juz nie martwię, że bede musiała iść do lekarza i wywoływac